Follow

Σε Κλοιό οι συμμορίες των χρηματοκιβωτίων

«Κλοιό» γύρω από τις δύο τελικά συμμορίες ληστών που έχουν κτυπήσει συνολικά περίπου 20 εργοστάσια στην δυτική και βόρεια Αττική αλλά και στην Βοιωτία έχει αρχίσει να δημιουργεί αυτές τις μέρες η ΕΛ.ΑΣ. , καθώς αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έχουν συλλέξει σημαντικά στοιχεία για την σύνθεση τους και τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουν τους στόχους τους.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις η πρώτη από αυτές τις συμμορίες που αποτελείται από 7 – 10 άτομα (συνήθως επιβαίνουν όλοι σε τζιπ μεγάλου κυβισμού που κλέβουν από τα δυτικά προάστια) είναι ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση και είναι αυτοί που είχαν στοχεύσει προ πενθημέρου τα γραφεία μεγάλων εταιρειών στα Οινόφυτα. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις για μία χρονική διαφορά δύο περίπου λεπτών δεν μπόρεσε δύναμη της ΕΛ.ΑΣ να βρεθεί απέναντί τους, μετά από έγκαιρη ειδοποίηση ενός εκ των φυλάκων.
Τα μέλη της συμμορίας εισβάλλουν στον χώρο των εργοστασίων από αφύλακτα, απομακρυσμένα σημεία της περίφραξης, ενώ φαίνεται να γνωρίζουν τις οδούς διαφυγής σε βιομηχανικές περιοχές , όπως ο Ασπρόπυργος, όπου η δόμηση είναι άναρχη.
Η άλλη συμμορία που δρα κυρίως στην δυτική Αττική και πιθανόν έχουν «σύνδεσμο» με την άλλη εγκληματική οργάνωση εκτιμάται ότι αποτελείται κυρίωςαπόΡομάπουπροχωρούνσεμαζικές εισβολές, χωρίς ειδικό σχεδιασμό, κι έτσι οι αρχές εκτιμούν ότι σύντομα θα κάνουν το μοιραίο λάθος, που θα απο καλύψει τα ίχνη τους.

Πηγή: thriassio
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment