Follow

Η πιο δυνατή Ομάδα του Δήμου Φυλής


Ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπόλης, μπορεί να είναι υπερήφανος για την πιο ΔΥΝΑΤΗ ομάδα συνεργατών στον Δήμο Φυλής.

Έχει καταφέρει να οργανώσει ένα γραφείο, στο οποίο εξυπηρετούνται ΟΛΟΙ οι δημότες, ανεξαρτήτως τι ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές., Άμεση καταγραφή των αιτημάτων των δημοτών και μονάχα όπου δεν μπορούν να βοηθήσουν οι συνεργάτες του αντιδημάρχου, τότε και μόνο τότε ζητείται η πιο άμεση παρέμβαση του αντιδημάρχου. Όταν αποφασίσει και σηκώσει το τηλέφωνο ο αντιδήμαρχος δεν υπάρχει περίπτωση να μη δοθεί λύση στο ζήτημα που θα του θέσει ο δημότης.



Από την άλλη σε πλείστες περιπτώσεις διαπιστώσαμε την ειλικρίνειά του.
Όταν δεν μπορεί να δωθεί λύση σε ένα πρόβλημα δε θα το κρύψει κάτω από το χαλί. Αμέσως ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο πως δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει κάτι... Δε θα τον παραμυθιάσει...

Όμως όλα αυτά δε θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την υποστήριξη της ομάδας συνεργατών του, οι οποίοι είναι ακούραστοι, ευγενικοί και πάντα δίπλα του. Θα μπορούσαμε να πούμε πως ουσιαστικά αντικαθιστούν την δουλειά δεκάδων (μη σας πούμε εκατοντάδων και ας πούνε κάποιοι πως υπερβάλλουμε) υπαλλήλων του Δήμου Φυλής.


Μάλιστα ως ρεπορτάζ κάναμε το εξής πείραμα: Προσπαθήσαμε να βρούμε λύση στα εξής θέματα καθημερινότητας

1. Λακκούβα σε δρόμο υποβαθμισμένης περιοχής των Άνω Λιοσίων
2. Καθαριότητα οικοπέδου
3. Θέμα της τεχνικής υπηρεσίας



Και στις τρεις περιπτώσεις, πρώτα από όλα απευθυνθήκαμε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και στους αρμόδιους αντιδημάρχους. Δυστυχώς μετά από μία βδομάδα στην πρώτη περίπτωση, μετά από δύο βδομάδες στη δεύτερη περίπτωση και μετά από δυόμιση βδομάδες στην τρίτη περίπτωση δεν είχαμε καταφέρει να βρούμε λύση στα προβλήματα που θέσαμε.

Μόλις απευθυνθήκαμε για αυτά τα τρία θέματα στους συνεργάτες του αντιδημάρχου κ. Καμπόλη είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Η λακκούβα διορθώθηκε μέσα σε έξι ημέρες! Το οικόπεδο καθαρίστηκε μετά από μιάμιση βδομάδα. Το πρόβλημα με την τεχνική υπηρεσία λύθηκε την επόμενη ημέρα ! Και όλα αυτά χωρίς να μας δει καν ο αντιδήμαρχος !!



Η αλήθεια είναι πως για όλα αυτά δεν απευθυνθήκαμε ουσιαστικά στο Γραφείο Δημάρχου, γιατί μας ζητήθηκε να κλείσουμε ραντεβού με τον Δήμαρχο μετά από δύο βδομάδες και μας παρέπεμψαν στο τηλεφωνικό κέντρο παραπόνων (πενταψήφιο νούμερο). Δεν αμφιβάλλουμε πως αυτή μπορεί να είναι η ορθολογική διαδικασία, αλλά εμείς προτιμήσαμε την ΑΜΕΣΗ λύση στο πρόβλημά μας.

Και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα !! (και ας θεωρηθεί πως "γλείφουμε" τον αντιδήμαρχο). Εμείς τα καλά θα τα λέμε και στα άσχημα να είστε σίγουροι πως θα είμαστε ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ που θα τον κατακρίνουμε.






ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ: Η ΜΟΥΧΡΙΤΣΑ

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment