Follow

"Γελειογραφική" επίθεση σε Καμπόλη / Παππού


Διπλή επίθεση (και όχι μόνο) τις τελευταίες μέρες από το pitsounicity.gr, με δημοσιεύματα για τον Δήμο Φυλής. Παραθέτουμε δύο από τις γελειογραφίες που ανέρτησε καθώς και τα σχετικά δημοσίευματα:

Οι Διπλοπενιές στο Δήμο Φυλής...καλά κρατούν!
Δημιουργηθηκε στις 26 Μαρτίου 2017

Αυτά είναι! Μερακλίδικα πράγματα,  Διπλοπενιές μέχρι τέλους. Όπως δείχνουν τα πράγματα, φανατικοί οπαδοί της διπλοπενιάς ο Κίτσος, ο Μήτσος και η παρέα του στενού κύκλου της διοίκησης του Δήμου Φυλής. Μη ξεχνάμε όμως και τις ζεμπεκιές που ρίχνει ο Κίτσος, στο άκουσμα της Διπλοπενιάς, εν αντιθέσει με τον Μήτσο που όνειρό του είναι, να είναι μαέστρος στη θέση του μαέστρου της «ορχήστρας». Όσο για την Ζωή τον Θανάση και τον Μιχάλη, αυτοί αρκούνται στο να βαράνε παλαμάκια την ώρα που χορεύει ο Κίτσος και εδώ που τα λέμε, όταν χορεύει ζεμπεκιά, δεν πιάνεται ο μπαγάσας, θυμίζει έντονα τον ο Άκι Τσοχαντζόπουλο με τις ζεμπεκιές που έριχνε προ εποχής Κορυδαλλού. Όπως και να το κάνουμε και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε, ο Κίτσος είναι Μποέμ και γλεντζές τύπος και τις Διπλοπενιές τις έχει στο αίμα του! Οι μόνοι που δεν βαράνε παλαμάκια στις Διπλοπενιές και στις ζεμπεκιές του Κίτσου, είναι ο Μουστάκιας από την Χασιά και η Σταυρούλα από την Περιφέρεια...Αυτοί βλέπετε, είναι Φαν της παραδοσιακής Αρβανίτικης και Ηπειρώτικης μουσικής...!
Υ.Γ . Η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ.


«Διπλοπληρωμές» έργων στο Δήμο Φυλής; Μα γίνονται αυτά;
Δημιουργηθηκε στις 24 Μαρτίου 2017

Να που γίνονται, όπως λέει ο  Δημήτρης Μπουραΐμης και δεν το λέει μόνο αυτός, αλλά αφήνει υπόνοιες για «διπλοπληρωμές» έργων στο Δήμο Φυλής και η περιφερειακή σύμβουλος Σταυρούλα Δήμου. Γι αυτό τον λόγο η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ δεν ψήφισε κανένα από τα 3 έργα επειδή είναι έργα, που στο μεγαλύτερο μέρος τους, εκτελούνται ήδη. Ενοχλημένοι όμως από την στάση του Μπουραΐμη, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης, έστησαν ένα σόου παραπλάνησης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς ευτυχώς ανταπόκριση γιατί πολύ απλά δεν τους πιστεύει κανένας. Άλλο ένα παρόμοιο σόου παραπληροφόρησης, αλλά χαμηλότερης έντασης, έστησε τις προάλλες πάλι ο Χρήστος Παππούς με θέμα τις ασφαλτοστρώσεις και που εκεί ατυχώς, ενέπλεξε και τον ΑΣΔΑ και όταν λέει η «στήλη» ατυχώς, ξέρει πολύ καλά τι εννοεί...

Υ.Γ. Όπως έχει πληροφορηθεί η «στήλη», το θέμα των «διπλοπληρωμένων» έργων, θα απασχολήσει το επόμενο φύλλο εφημερίδας Αυτοδιοικητικής ύλης, που μοιράζεται σε όλη την Αττική.

Πηγή:
pitsounicity.gr - Ενημέρωση Δυτικής Αττικής

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment