Follow

Ακράτητος: Καπέλωσε τη συνεστίαση η Διοίκηση Παππού!


Νοσταλγικές αναφορές για την ίδρυση του Ακράτητου και την πορεία του στο χρόνο, έγιναν το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαρτίου κατά τη συνεστίαση της Ιστορικής Ομάδας των Άνω Λιοσίων.

Καλωσορίζοντας τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και γέμισε το κουτούκι “Μπινελίκια” που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης των Άνω Λιοσίων, ο φιλόξενος οικοδεσπότης και Πρόεδρος της ομάδας Δαυίδ Μαύρος θύμισε ότι, ήταν το 1963 όταν άνθρωποι του τόπου έβαλαν πλάτη, προκειμένου ο Ακράτητος από “Πανλιοσιακός” και “Προοδευτική” να αποκτήσει καταστατικό και να πάρει το σημερινό του όνομα. Ο Πρόεδρος μίλησε με θερμά λόγια και για τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, που όπως επεσήμανε βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό της Ομάδας.



Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, πέρασε από όλα τα τραπέζια και είχε εγκάρδια συνομιλία με τον κόσμο του Ακράτητου, ενώ κατά το σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε, ότι η ψυχή της Ομάδας είναι οι παίκτες, οι συντελεστές, αλλά κυρίως ο Δαυίδ Μαύρος που εργάζεται άοκνα για τη στήριξή της.
«Έχουμε προσφέρει κάποια πράγματα, αλλά ως Δήμος πρέπει να κάνουμε πολλά ακόμη», επεσήμανε ο Χρήστος Παππούς, ο οποίος ανακοίνωσε και τη συγγραφή της Ιστορίας του Ακράτητου.



Από ‘κει και ύστερα, σειρά είχαν το εξαιρετικό σπιτικό φαγητό και το γλυκόπιοτο κρασί, που με η καθοριστική παρουσία της ζωντανής λαϊκής ορχήστρας, ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ





Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment