Follow

Σύλλογος Τριτέκνων Φυλής: Οι κρίσιμες εκλογές / προσπάθεια πόλωσης


Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανέδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων του Δήμου Φυλής. Κρίσιμες οι εκλογές σε έναν από τους συλλόγους που έχουν αναδειχτεί από τους πρωταγωνιστές το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα δεν είναι καθόλου κρυφό το γεγονός πως διάφοροι πολιτικοί της περιοχής, θέλοντας να εκμεταλλευτούν αυτή τη δυναμική του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής, θέλουν να πάρουν τα ηνία του, αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως με αυτό το τρόπο θα έχουν εν δυνάμει έναν αξιοπρεπή αριθμό μελλοντικών ψηφοφόρων.

Αναμένεται να έχουμε πολλές εκπλήξεις στις υποψηφιότητες και έναν ιδιαίτερο ανταγωνισμό ως προς την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου.

Δε θα προχωρήσουμε ούτε σε προβλέψιες ούτε σε συγκεκριμένες προσωπικές αναφορές, διότι δε θέλουμε ούτε να επηρεάσουμε, ούτε να προβάλλουμε κάποιον.

Σίγουρα τα αποτελέσματα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και η κριτική μας θα γίνει εκείνη τη στιγμή.

Ατήσεις Υποψηφιοτήτων θα παραλαμβάνονται στο γραφείο του Συλλόγου από το απερχόμενο Δ.Σ.. Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε έχουν τα μέλη του Συλλόγου μας που είναι εγγεγραμένα έως 31/12/2016 και είναι ταμειακά τακτοποιημένα.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/3/2017, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 10-11 ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6-7, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.
Η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment