Follow

Σωματείο εργαζομένων Δήμου Φυλής




ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ  2017

Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών  για ένα

κόσμο χωρίς εκμετάλλευση , πολέμους , προσφυγιά

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι,

Εχουν  περάσει 131 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο , το 1886, και ο αγώνας των εργαζομένων ενάντια στους εκμεταλλευτές τους συνεχίζεται .

Η παλαιότερη αλλά και η πρόσφατη πείρα μας δείχνει ότι τίποτα δεν μας έχει χαριστεί αλλά       η καθημερινή ανειρήνευτη πάλη μας έχει δώσει τις όποιες μικρές και μεγάλες κατακτήσεις .

Συνάδελφοι

Επί χρόνια ζούμε σε μνημόνια που φέρνουν συνεχόμενα μέτρα κατά των εργαζομένων .        Και η νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς περιέχει αντεργατικά – αντιλαϊκά μέτρα που προστίθενται στα προηγούμενα και μας φέρνουν νέα δεινά .

Ειδικά  στους Δήμους βρίσκονται σε εξέλιξη μια σειρά από αναδιαρθρώσεις στο πλαίσιο του αντιλαϊκού Καλλικράτη που και η σημερινή  κυβέρνηση συνεχίζει κατά τον καλύτερο τρόπο στον ίδιο δρόμο που ακολούθησαν  οι προηγούμενες και που αποδέχεται σχεδόν το σύνολο των δημάρχων

Επίσης δεν πρέπει ναχουμε καμία εμπιστοσύνη  σε συνδικαλιστικές ηγεσίες που φέρουν και αυτές μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αντεργατική πολιτική.

Εργαζόμενοι

Δεν παίρνονται μόνο αντιλαϊκά μέτρα σε μια σειρά από χώρες , οι ανταγωνισμοί μεταξύ των τμημάτων του κεφαλαίου έχουν και την πιο αποκρουστική τους μορφή , ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.  Για το κυνήγι του κέρδους δεν διστάζουν να ισοπεδώνουν ολόκληρες χώρες , να ξεκληρίζονται ολόκληροι λαοί ώστε να προωθούνται παράλληλα τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα .

Συνεχίζουμε τον μόνο δρόμο που έχουμε ,τον δρόμο του αγώνα                            

Τιμούμε την ιστορία και τους αγώνες της τάξης μας.

Συμμετέχουμε Μαζικά – Δυναμικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ

Όλοι  στην  Απεργιακή Συγκέντρωση την ΔΕΥΤΕΡΑ  1η ΜΑΗ με το Πανό του Σωματείου στις 10 το πρωί στο ΣΥΝΑΤΓΜΑ .

Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στους ΟΤΑ ,  9.30 το πρωί στις Στήλες του Ολυμπίου Διός Πούλμαν θα αναχωρήσει στις 8.30 π.μ της Δευτέρας από το δημαρχείο



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment