Follow

Για "διαλογισμό του νου" και "κατανόηση των τσάκρα" χρηματοδοτεί τους υπαλλήλους του ο Δήμος Φυλής για επιμόρφωση

Ο γενναιόδωρος Δήμος Φυλής ως γνωστόν πληρώνει και πληρώνει αδρά για τα πάντα. Ακόμα και για την επιμόρφωση των υπαλλήλων του!

Θα ρωτούσε εύλογα κανείς μα δε θα έπρεπε να επιμορφώνει τους υπαλλήλους του για τις υπηρεσιακές ανάγκες; Φυσικά ! Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Βέβαια αυτό θα μπορούσε να γίνει ΔΩΡΕΑΝ, αφού υπάρχει το Εθνικό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ), όπου οι υπάλληλοι επιμορφώνονται δωρεάν για όλα τα θέματα που θα πρέπει να πιστοποιηθεούν πχ. προμήθειες, νομοθεσία, εκμάθηση υπολογιστών κλπ.

Όμως ο Δήμος Φυλής επιλέγει οι υπάλληλοί του να επιμορφώνονται σε ιδιωτικές εταιρίες ! Μάλλον για να τα μάθουν καλύτερα... Κάτι σαν να λέμε "ιδιαίτερα μαθήματα".

Ο Δήμος Φυλής κάνει ακόμα και ένα βήμα παραπέρα ! Ανακαλύψαμε τα εξής σεμινάρια επιμόρφωσης υπαλλήλων που έγιναν πρόσφατα, για τα οποία ο Δήμος Φυλής φυσικά έπρεπε να πληρώσει για τη συμμετοχή των υπαλλήλων:

ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ (300 ευρώ για κάθε υπάλληλο που συμμετείχε)
Η μέθοδος "Καθρέφτης του Σώματος" είναι είναι ένας συνδυασμός εργαλείων και μιας τεχνικής που εξερευνά την σχέση μεταξύ του σώματος της συνειδητότητας και της ζωής με σκοπό να επανέλθει η αρμονία (θεραπεία-ίαση) όταν κάτι έχει βγει εκτός ισορροπίας. Εχει σκοπό την κατανόηση του εαυτού σας και την φυσική κατάσταση-υπόσταση του είναι σας. Μελετάτε τους εσωτερικούς παράγοντες που ενθαρρύνουν την διαδικασία της θεραπείας.
Με την ολοκλήρωση της εμπειρίας θα είσθε ικανοί να:
·κατανοείτε και βιώνετε τον εαυτό σας σαν μια οντότητα ενέργειας
·κατανοείτε τη σχέση ανάμεσα στο σώμα σας και τη συνείδησή σας
·κατανοείτε πως τα συμπτώματα στο σώμα σας αντανακλούν εντάσεις στη συνείδησή σας
·διαβάζετε το σώμα σαν ένα χάρτη της συνείδησης, κατανοώντας τη σχέση ανάμεσα στις εσωτερικές αιτίες και τα εξωτερικά συμπτώματα
·κατανοείτε τα τσάκρα και τις σχέσεις τους με συγκεκριμένα επίπεδα της συνείδησης και τους τομείς της ζωής
·νοιώθετε, κατευθύνετε και αντιλαμβάνεστε την ενέργεια (αύρες, τσάκρα, μορφές σκέψης)
·χρησιμοποιείτε διάφορα εργαλεία προορισμένα για θεραπεία (λευκό φως, χρώματα, μορφές σκέψεις)
·αντιληφθείτε τα αποτέλεσμα της χρήσης αυτών των τεχνικών και εργαλείων.


“International Karam Kriya Women’s Circle" (270 ευρώ για κάθε υπάλληλο που συμμετείχε)
Sat Nam Rasayan στα σανσκριτικά σημαίνει "βαθειά χαλάρωση στην Aληθινή Tαυτότητα". Πρόκειται για μια πνευματικού τύπου θεραπευτική τεχνική, η οποία μας διδάσκει την τέχνη της θεραπείας μέσω της διαλογιστικής κατάστασης του νου. 
Προκειμένου να τη γνωρίσετε αλλά και να επωφεληθείτε από τα ευεργετικά της αποτελέσματα, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην επόμενη συνάντηση ανοικτών θεραπευτικών συνεδρίων, όπου η ομάδα μας θα σας προσφέρει θεραπευτικές χαλαρωτικές συνεδρίες 

Πέρα από τα παραπάνω πρωτότυπα πραγματικά σεμινάρια, που δε θα βρείτε άλλον δημοτικό υπάλληλο σε όλη τη χώρα να συμμετέχει (τουλάχιστον με έξοδα του Δήμου...), υπάρχει πλήθος ιδιωτικών σεμιναρίων για τους υπαλλήλους για να μάθουν τη νέα νομοθεσία για τις προμήθειες, για ταμειακή διαχείριση, για θέματα προσωπικού κλπ. 





Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment