Follow

Παιδικοί Ζεφυρίου: Η παράσταση κλόουν και οι σοκολάτες από ιδιωτική εταιρία κατόρθωμα του Προέδρου!


Μία ιδιωτική εταιρία επικοινωνεί με τους Παιδικούς Σταθμούς Ζεφυρίου, προσφέρει κλόουν και σοκολάτες για τα παιδιά... Εσείς τι θα κάνατε; Φυσικά θα το αποδεχόσασταν και θα γινόταν η εκδήλωση...

Στην περίπτωση των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου ο πρόεδρος κύριος Κούρκουλος το έκανε δελτίο τύπου ως ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ !!

Μεγάλο Κατόρθωμα η δωρεάν διαφήμιση της εταιρίας με ελάχιστο κόστος ενός κλόουν για 45 λεπτά και λίγες σοκοφρέτες. Η εταιρία πολύ καλά έκανε, τη δουλειά της έκανε, αλλά δε μπορεί να μας παρουσιάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.... Έλεος πια κύριε Κούρκουλε. Ας λύσετε πρώτα τα χρόνια προβλήματα των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό του σταθμού και αφήστε τα δελτία τύπου με τις σοκοφρέτες...

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ

Παράσταση με κλόουν και σοκοφρέτες στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου

Μία διασκεδαστική διαδραστική παράσταση με κλόουν – μάγο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιδιά του Α’ και Β’ Παιδικού Σταθμού Ζεφυρίου, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, στο πλαίσιο των πολύπλευρων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος για ψυχαγωγικές, δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει στόχο, πέρα από τη διασκέδαση των παιδιών, την εξοικείωσή τους με το θέατρο και το διαδραστικό παιχνίδι και πραγματοποιήθηκε με τη χορηγία της ΙΟΝ.
Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 5 Απριλίου, κλόουν – μάγος πραγματοποίησε 45λεπτο ψυχαγωγικό πρόγραμμα σε κάθε έναν από τους δύο Παιδικούς Σταθμούς Ζεφυρίου, το οποίο περιλάμβανε θεατρικό παιχνίδι, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, παιχνίδια με τα παιδιά κ.ά. Σε όλα τα δρώμενα συμμετείχαν τα παιδιά, τα οποία διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Τα χαμόγελα και η χαρά των παιδιών απογειώθηκαν όταν, μετά το τέλος της παράστασης, ξεπρόβαλλε ο κλόουν με μια "αγκαλιά" σοκοφρέτες που είχε εξασφαλίσει α Γιώργος Κούρκουλος και οι συνεργάτες του ως δωρεά από τη σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment