Follow

Κατακραυγή στο διαδίκτυο για την επίσκεψη Παππού στην Παλαιστίνη


Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής, που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαϊου και ώρα 13:30 το μεσημέρι (τυχαία η ώρα και η μέρα του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν ήξερε κανείς πως θα γίνει;). ο Δήμαρχος της Φυλής κ. Χρήστος Παππούς θα πάρει μέρος σε μέρος σε επιχειρηματική αποστολή του υπουργείου εξωτερικών στην Παλαιστίνη !!!

Το κόστος του ταξιδιού του Δημάρχου ανέρχεται στα 1.190 ευρώ και θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του Δήμου Φυλής.

Στο διαδίκτυο η κριτική για αυτό το ταξίδι του Δημάρχου έχει φτάσει στην κορύφωσή του! Τι δουλειά έχει ο Δήμαρχος Φυλής σε αποστολή του Υπουργείου Εξωτερικών; "Ο  στόχος της αποστολής, που γίνεται στα πλαίσια των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας  και της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, είναι να εκπροσωπηθούν οι φορείς και οι κλάδοι που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τις θετικότερες προοπτικές για ανάπτυξη δραστηριοτήτων καθώς και την ενίσχυση συνεργασιών".

Δεν είναι το μόνο ταξιδάκι για τον Δήμαρχο τον Μάιο...

Ο Δήμαρχος Φυλής θα επισκεφτεί στις 15 Μαϊου τη Χερσόνησο της Κρήτης για τη συμμετοχή του Δήμου μας στη διοργάνωση της Τελετής του Κέντρου Εμπειρογνωμόνων για την Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Συμβούλιο της Ευρώπης. Το κόστος αυτής της επίσκεψης ανέρχεται στα 310 ευρώ και περιλαμβάνει αεροπορικό εισιτήριο, ημερήσια αποζημίωση, ταξί και ξενοδοχείο.






Να σας θυμίσουμε και το πρόσφατο δημοσίευμα του E- FYLI που αφορούσε το ταξίδι του Δημάρχου Φυλής στην Αλβανία:

Υπουργός Εξωτερικών ο Δήμαρχος Φυλής; (E-FYLI)


Σχετικά έγγραφα:
Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής για την επίσκεψη Παππού στην Παλαιστίνη

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment