Follow

Οι απειλές του Κούρκουλου προς δημοσιογράφο


Ωμές απειλές Γιώργου Κούρκουλου κατά του διαχειριστή του Pitsounicity.gr

Με απύθμενη θρασύτητα, εξαπέλυσε ωμές απειλές, ο πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος κατά του Διαχειριστή και αρθρογράφου του Πόρταλ Pitsounicity.gr Αντώνη Δεωνά.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 19/5/2017 το βράδυ στην πλατεία των Άνω Λιοσίων, όταν κατά την διάρκεια εκδήλωσης, πλησίασε απειλητικά ο κ. Κούρκουλος τον κ. Δεωνά και του ζήτησε τον λόγο γιατί τον σατιρίζει. Ο διαχειριστής του «Pitsounicity», του είπε ότι εφ όσον είναι πολιτικό πρόσωπο και ασκεί διοίκηση θα πρέπει να μάθει να δέχεται την κριτική και την σάτιρα και από την στιγμή που είναι επώνυμη, έχει όλο το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί στέλνοντας κάποια επιστολή-mail (κάτι που δεν έκανε) ακόμα και να καταφύγει στην Δικαιοσύνη. Το pitsounicity, έχει αποδείξει διαχρονικά  ότι είναι δημοκρατικό και ανεξάρτητο Πόρταλ και δημοσιεύει όλα τα ενυπόγραφα mail, από όπου και αν προέρχονται. Αντ αυτού ο κ. Κούρκουλος απάντησε με ωμές απειλές, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για την σωματική ακεραιότητα του κ. Δεωνά . Όταν ο κ. Δεωνάς του είπε, πρόσεχε τι λες γιατί εδώ είναι κόσμος και σε ακούει δείχνοντας συγκεκριμένα άτομα, ο κ. Κούρκουλος επέδειξε αδιαφορία και συνέχισε τις απειλές σε πολύ έντονο ύφος. Ο κ. Κούρκουλος, αδιαφορώντας για τους αυτόπτες μάρτυρες, συνέχιζε να απειλεί και να «λούζει» με κοσμητικά επίθετα τον διαχειριστή του «pitsounicity» όσο βρίσκονταν εκεί.

Όταν ρωτήθηκε ο κ. Δεωνάς τι έχει να πει για το συγκεκριμένο περιστατικό, απάντησε τα εξής : «Απορώ με το ξέσπασμα του κ. Κούρκούλου και ειλικρινά δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Είναι προφανές ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για την πολιτική. Εφ όσον είναι αιρετός, εκλεγμένος, ασκεί διοίκηση και διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, θα πρέπει να ξέρει ο κ. Κούρκουλος, ότι ελέγχεται για τις πράξεις του, του ασκείται κριτική, ενδεχομένως και σάτιρα. Εάν δεν αντέχει, τότε να πάει σπίτι του και να μην ασχολείται με τα Δημοτικά δρώμενα.  Ο κ. Κούρκουλος  θεώρησε πρέπον να με απειλήσει, νομίζοντας ότι θα φοβηθώ και δεν θα ξανά ασχοληθώ. Ένα έχω να πω στον κ. Κούρκουλο, το λέω δημόσια και μ' αυτό κλείνω. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, οι απειλές δεν με τρομάζουν και την επόμενη φορά που θα ξανασυμβεί, τότε θα αναγκαστώ να απευθυνθώ στον Εισαγγελέα για προστασία, επειδή όταν ένας άνθρωπος συμπεριφέρεται έτσι δημόσια, δεν ξέρω για το τί  άλλο, είναι ικανός να κάνει. Η τρομοκρατία και η φίμωση του τύπου, είναι κατάλοιπα ενός παρελθόντος που δεν περνάνε πιά και θέλουμε να ξεχάσουμε...»

Πηγή Κειμένου: http://pitsounicity.gr/dimos-fylis/11833-omes-apeiles-giorgou-koyrkoulou-kata-tou-diaxeiristi-tou-pitsounicity-gr
Πηγή Φωτογραφίας: http://pitsounicity.gr/dimos-fylis/11769-o-antonopoulos-o-koyrkoulos-kai-ta-kotopoula
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment