Follow

Συνελήφθησαν 13 χρονοι ανήλικοι που λήστευαν κόσμο σε στάσεις λεωφορείων στα Άνω Λιόσια!! Κατηγορούμενοι και οι γονείς τους!


Ομάδα ανήλικων που διέπραττε ληστείες σε πεζούς, κυρίως άλλους ανήλικους που περίμεναν σε στάσεις λεωφορείων στα Άνω Λιόσια, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής.   Οι αστυνομικοί, μετά από καταγγελίες και έρευνες, προσήγαγαν προχθές το απόγευμα τρεις ανήλικους, οι οποίοι ανέμεναν σε στάση λεωφορείου χωρίς να επιβιβάζονται στα διερχόμενα λεωφορεία.  

Στην Ασφάλεια κλήθηκαν θύματα ληστειών τον τελευταίο καιρό, οι οποίοι αναγνώρισαν τους ανήλικους ως τους δράστες των επιθέσεων σε βάρος τους, γι' αυτό και συνελήφθησαν.   Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί 11 ληστείες σε βάρος πεζών στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.   Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον τακτικό ανακριτή Ανηλίκων.

Εντοπίσθηκαν και προσήχθησαν τρεις ανήλικοι, ένας 15χρονος και δύο 13χρονοι, οι οποίοι ανέμεναν σε στάση λεωφορείου χωρίς να επιβιβάζονται στα διερχόμενα λεωφορεία. Στη συνέχεια, τα θύματα κλήθηκαν στο Τ.Α. Άνω Λιοσίων, όπου τους αναγνώρισαν ως τους δράστες των ληστειών σε βάρος τους και έτσι συνελήφθησαν.

Όπως διαπιστώθηκε οι ανήλικοι, τουλάχιστον από τον περασμένο Ιανουάριο είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό την διάπραξη ληστειών σε βάρος κυρίως ανηλίκων ή ηλικιωμένων γυναικών, που ανέμεναν σε στάσεις λεωφορείων στα Άνω Λιόσια.

Περαιτέρω, κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, είναι οι γονείς των συλληφθέντων. Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί 11 ληστείες σε βάρος πεζών στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Πηγή: www.lifo.gr, thepressrooom.gr
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment