Follow

Είναι Απίστευτος ο Δήμος Φυλής: Νοίκιασε με 5.500 ευρώ το μήνα το πρώην κτίριο της εφορίας!


Συνεχίζεται η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος από τον Δήμο Φυλής. Αυτή τη φορά σειρά έχει η ενοικίαση κτιρίου... Για τις υπηρεσίες του Δήμου Φυλής θα ενοικιάσουμε το πρώην κτίριο της εφορίας με το εξωφρενικό ποσό των 5.500 ευρώ το μήνα !

Αν πάτε στην οδό Ερμού το ίδιο ποσό δίνουν μεγάλες πολυεθνικές για ενοίκια... Αλλά εδώ είμαστε Δήμος Φυλής !!

Το συνολικό κόστος ανά έτος θα ανέρχεται στο εκπληκτικό ποσό των 66.000 ευρώ.

Δηλαδή σε λίγα χρόνια ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να χτίσει καινούριο υπερσύγχρονο κτίριο και ίσως να το νοικιάσει και αυτό στον Δήμο Φυλής !!!

Για να θυμηθείτε τα γεγονότα:
Oι τελευταίες ημέρες της ΔΟΥ Άνω Λιοσίων  (άρθρο του 2012)
Θέμα λίγων ημερών είναι, πλέον, να κλείσει, οριστικά κι αμετάκλητα, η ΔΟΥ Άνω Λιοσίων. Επισήμως έπρεπε ήδη να έχει κλείσει, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα συμβεί, πιθανότατα, την επόμενη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου. Όπως είναι φυσικό η εξέλιξη αυτή έχει αναστατώσει τους φορολογουμένους, αλλά και τα λογιστικά  γραφεία, τα οποία είχαν συνδέσει την επαγγελματική τους στέγη με την ύπαρξη της Εφορίας στο συγκεκριμένο σημείο. Παρά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης περί διεκπεραίωσης των φορολογικών υποθέσων μέσω διαδικτύου, η ζωή έχει αποδείξει ότι η φυσική παρουσία του φορολογούμενου στην Εφορία είναι ακόμη αναγκαία.
Ως εκ τούτου είναι αναμενόμενο να σημειωθεί, μεγάλος συνωστισμός στην Εφορία Αγίων Αναργύρων, στην οποία εξ ανάγκης, θα υποχρεώνονται να μεταβαίνουν οι πολίτες. Από την πλευρά της η διοίκηση του Δήμου Φυλής δεν φαίνεται να έχει ασχοληθεί με το θέμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα, αφού η μείωση του αριθμού των Εφοριών αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση. Μάλιστα, αν, έστω για την τιμή των όπλων, αποφάσιζε να παρέμβει, θα έπρεπε να το είχε κάνει, πέρσι, που μεταφέρθηκε στους Αγίους Αναργύρους το δικαστικό τμήμα. Στην παράλειψη της διοίκησης του Δήμου αναφέρθηκε, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, Σάββας Σάββας, χωρίς να πάρει απάντηση από το Δήμαρχο, στον οποίο απηύθυνε σχετική ερώτηση. Αξίζει να αναφερθεί ότι η  μετακίνηση της Εφορίας στους Αγίους Αναργύρους αποτελεί, αντικειμενικά,  οπισθοδρόμηση για την πόλη των Άνω Λιοσίων, αφού η λειτουργία της αποτέλεσε κατάκτηση της διοίκησης Παπαδήμα και μάλιστα με μεγάλες θυσίες, καθώς ο Δήμος διέθεσε τον εξοπλισμό των γραφείων και προσωπικό, ενώ, πιθανότατα,  πλήρωνε, για μεγάλο χρονικό διάστημα το μίσθωμα του κτιρίου.
Πηγή: http://www.tomellon.gr/


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:
Σάλος από την ενοικίαση κτιρίου 1700 τετραγωνικών στα Άνω Λιόσια για τις ανάγκες του δήμου. Ξενοίκιαστα δεκάδες άλλα στο κέντρο (ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ)

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment