Follow

Η "νεολαία" Παππού, ο Σαρλάς & η Στικούδη


Μία πραγματικά πολύ έξυπνη κίνηση της Διοίκησης Παππού ήταν να δημιουργήσει την Επιτροπή Νέας Γενιάς και να την χρησιμοποιεί ως "μέσον" για να χτίσει τη νεολαία της Διοίκησης στα πρότυπα της ΟΝΝΕΔ.
Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει την υπόθεση, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και εντελώς αυθαίρετα, δημιουργήθηκε η Επιτροπή Νέας Γενιάς του Δήμου Φυλής. Τα μέλη της εκλέχτηκαν μέσω της Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι μεταξύ των μελών. Η προσπάθεια για τους υποψιασμένους ήταν εμφανής από την αρχή. Να συσπειρώσουν νέους του Δήμου Φυλής, οι οποίοι θα ελέγχονται από μέλη της Διοίκησης. Το ρόλο αυτό ανέλαβε ο συμπαθής και ενεργός Δημοτικός Σύμβουλος Μαρίνος Σαρλάς, πολλά υποσχόμενος νέος πολιτικός στον Δήμο Φυλής με πολύ μέλλον μπροστά του. Είχε την εμπειρία από την αντίστοιχη οργάνωση που δραστηριοποιείται στη Νέα Δημοκρατία, οπότε κατάφερε και δημιούργησε έναν ενεργό σύλλογο νέων που η αλήθεια είναι πως έλειπε από την περιοχή.
Η δική μας κριτική δεν είναι η ύπαρξη αυτής της Επιτροπής, τις ενέργειες της οποίας επικροτούμε και θα στηρίζουμε. Θεωρούμε όμως απαράδεκτο πως προσπαθεί η Διοίκηση Παππού να καπελώσει μια οργάνωση και να μη την αφήσει να οργανωθεί και αναπτυχθεί αυτόνομα. Και αυτό γιατί με τον τρόπο λειτουργίας που της έχουν επιβάλλει, δεν εκφράζει το σύνολο των νέων του Δήμου Φυλής, αλλά νέους που πρόσκεινται στην εκάστοτε Διοίκηση του Δήμου Φυλής. Θα μου πείτε και αυτό σας πειράζει; Όχι, ούτε αυτό μας ενοχλεί, απλά όταν παρουσιάζεται κάτι ως διαδημοτικό και του δίνουν μία συγκεκριμένη μορφή, δεν παρουσιάζουν την όλη αλήθεια που δεν είναι άλλη, από το γεγονός πως η Επιτροπή Νέας Γενιάς του Δήμου Φυλής είναι η Νεολαία Παππού κατά την άποψή μας.
Παρά το γεγονός αυτό εμείς θα στηρίζουμε τις ενέργειες της Επιτροπής Νέας Γενιάς του Δήμου Φυλής γιατί το γεγονός και μόνο πως οι νέοι δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας, όποια παράταξη και όποιο πρόσωπο και αν στηρίζουν, είναι από μόνο του ένα ισχυρό πλεονέκτημα για το μέλλον της περιοχής. Γιατί οι ίδιοι οι νέοι πρέπει να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους και να δραστηριοποιούνται στις διαδικασίες της περιοχής.
Και φυσικά η προσπάθεια διαφόρων τοπικών μέσων να παρουσιάσουν μεγάλη επιτυχία του Μαρίνου Σαρλά και της Επιτροπής Νέας Γενιάς του Δήμου Φυλής την συναυλία της Στικούδη, μόνο το γέλιο μπορεί να μας προκαλέσει. Η συναυλία που πληρώθηκε από τον πολιτιστικό οργανισμό Πάρνηθα και τον κ. Μαυροειδή, φυσικά δε μπορεί να είναι η κεντρική εκδήλωση της Επιτροπής Νέας Γενιάς, επειδή απλά κάποιοι έξυπνοι θέλησαν να βαφτίσουν τη συναυλία "Γιορτή Νεολαίας", προκειμένου να δικαιολογήσουν απλά κάποια έξοδα συναυλίας.

Περιμένουμε με ανυπομονησία τις νέες ενέργειες της Επιτροπής και θα είμαστε οι πρώτοι που θα τις στηρίξουμε.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment