Follow

Μπάρα - Κουράση: Το γυναικείο πολιτικό δίδυμο του Δήμου Φυλής


Η γιορτή της Δροσούπολης έκρυβε πολλές εκπλήξεις... Ανάμεσα σε αυτές η κοινή παρουσία δύο από των ελαχίστων γυναικών του Δήμου Φυλής που ασχολούνται με τα κοινά. Και πραγματικά δυστυχώς αν δείτε τους δημοτικούς συμβούλους που έχουν εκλεγεί στον Δήμο Φυλής ελάχιστες είναι οι παρουσίες από το γυναικείο φύλο. Η πρόεδρος Αρβανιτάκη, η κυρία Μπάρα από την πλευρά της Διοίκησης, και η κυρία Κουράση μαζί με τη Φωτεινή Γιαννοπούλου από την αντιπολίτευση και ειδικότερα με την παράταξη του κύριου Σάββα.



Η γνωστή δικηγόρος του Δήμου Φυλής όμως πλέον είναι μόνιμος θαμώνας του τραπεζιού του Δημάρχου Φυλής. Η Τζένη Μπάρα πάντα δίπλα στο Δήμαρχο στην πρώτη γραμμή.

Οπότε οι δύο έντονες γυναικείες παρουσίες δε θα μπορούσαν να μη διασκεδάζουν δίπλα δίπλα... Μια ενδιαφέρουσα κοινή παρουσία σε ανοιχτές εκδηλώσεις που είμαστε περίεργοι να δούμε πού θα οδηγήσει... Ίσως σε μία κοινή παρουσία στο επόμενο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παππού; Αναρωτιόμαστε και περιμένουμε με αγωνία να ανακοινώσει η κυρία Κουράση σε ποιο ψηφοδέλτιο θα ενταχθεί στις επόμενες εκλογές... Το σίγουρο είναι πως η κυρία Μπάρα και ο Χρήστος Παππούς την θέλουν δίπλα τους...


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment