Follow

Οι τέσσερις φωτογραφίες που δείχνουν την πραγματικότητα στην Χωματερή της Φυλής


Οι 2 πρώτες φωτογραφίες που θα δείτε από κάτω είναι τραβηγμένες σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου. Προσέξτε στην πρώτη φωτογραφία πόσο χαμηλά  βρίσκονται τα απορριμματοφόρα και που βρίσκεται το πάνω μέρος του ταμπανιού . Στην δεύτερη  φωτογραφία φαίνεται η σημερινή κατάσταση  που  το ταμπάνι έφτασε πλέον στο ανώτατο επιτρεπόμενο ύψος. Προσέξτε σε τι ύψος είναι τώρα τα απορριμματοφόρα. 






Οι δυο πιο κάτω φωτογραφίες που δείχνουν το εναπομείναν κομμάτι  της Β. Φάσης  ,είναι τραβηγμένες σε χρονικό διάστημα 5 μηνών . Προσέξτε  το μεγάλο  κομμάτι της Β Φάσης που μέσα σε 2  μήνες έχει ήδη γεμίσει σκουπίδια και πως φαίνεται σήμερα ο δρόμος έξω. 





ΣΧΟΛΙΟ: η κρίση των σκουπιδιών είναι ante portas και δεν ασχολείται κανείς. Μερικοί πονηροί πιστεύουν  πως η αναπόφευκτη κρίση θα μας οδηγήσει «εκ των πραγμάτων»  στην Γ  Φάση και κάνουν το κορόιδο.  Εδώ και δυο χρόνια καθησυχάζουν τους πάντες λέγοντας  πως αυτά που λέμε εμείς είναι κινδυνολογίες  .
Δεν πειράζει. Εμείς θα εξακολουθούμε να προειδοποιούμε και για την κρίση των σκουπιδιών και για την Γ Φάση.   Και ας μην μας ακούν .

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς

Πηγή άρθρου: 
"Το βουλώνει" ο Φύλαρχος και ο Δήμος Φυλής για τη νέα μονάδα της WATT (Ε-FYLI)


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment