Follow

Φωτεινή / Χρήστος: Οι υποσχέσεις, οι φιλοδοξίες και ο παραγκωνισμός....


Η σχέση μεταξύ των δύο πολιτικών έχουν περάσει όλα τα μποφόρ...

Από τον προεκλογικό πόλεμο και τις βαριές εκφράσεις των τελευταίων δημοτικών εκλογών, στην συνεργασία και στη στήριξη στο Β' γύρο των δημοτικών εκλογών, στον παραγκωνισμό της μετά τις εκλογές (της είχε υποσχεθεί ο Χρήστος την Προεδρία των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, που όμως το ξέχασε στην πορεία αφού είχε τη σημαντική πολιτική μορφή του Ζεφυρίου με το όνομα Κούρκουλος να τους αναλάβει), και τελικά τον πολιτικό συμβιβασμό της Φωτεινής...

Γιατί η κυρία Γιαννοπούλου προτίμησε από το να μείνει στην αφάνεια να αναλάβει άτυπα το Κέντρο Κακοποιημένων Γυναικών, να αναλάβει και καλά υπεύθυνη των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Φυλής (που ποτέ δεν έγινε), και να αναλάβει τελικά μέλος του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φυλής στο δεύτερο μόλις μισό της θητείας της Διοίκησης Παππού.

Η πρώην Δήμαρχος συμβιβάστηκε σε αυτές τις θέσεις από το να μείνει στην αφάνεια. Πούλησε φτηνά τον εαυτό της κατά τη γνώμη μας, διότι χωρίς την στήριξή της ο Χρήστος ούτε στο πιο τρελό του όνειρο δε θα έβγαινε δήμαρχος την δεύτερη Κυριακή.

Και τώρα τι; Βρίσκεται στο δίλημμα να ενταχθεί ή όχι στη Νέα Εποχή του Παππού. Το πρόβλημα δεν είναι να ενταχθεί, αλλά ποιος ψηφοφόρος της θα την ακολουθήσει.

Γιατί θυμίζουμε πως η Φωτεινή Γιαννοπούλου προέρχεται από το χώρο της κεντροαριστεράς. Ήταν επίσημη υποψήφια δήμαρχος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και χάρη σε αυτό βγήκε Δήμαρχος Ζεφυρίου.

Στο νέο ψηφοδέλτιο του Παππού έχει τον κίνδυνο να εξαφανιστεί. Στο μεταξύ ούτε που θέλουν να ακούν το όνομά της στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ίσως μιλάμε για την αρχή του τέλους της Φωτεινής....  Και είναι κρίμα, για μία πολιτικό που θεωρείται μια πετυχημένη δήμαρχος. Μπορεί να μην άφησε κανένα μεγάλο έργο στο Ζεφύρι, όμως παρέδωσε ένα Δήμο Ζεφυρίου χωρίς χρέη, τακτοποιημένο, λειτουργικό, με διαφάνεια στις διαδικασίες του. Ότι δηλαδή δεν υπήρχε στα Άνω Λιόσια και στη Φυλή. Και αυτή ήταν η διαφορά της Φωτεινής με τους υπόλοιπους.

Όμως στον νέο Δήμο Φυλής δε φαίνεται να υπάρχει χώρος για τη Φωτεινή. Ή τουλάχιστον δεν της αφήνουν χώρο. Πίστεψε τις υποσχέσεις και έμεινε απέξω... Αυτά έχει η πολιτική...

BINTEO AΠΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ







Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment