Follow

Απίστευτο ! Η Κοινωνική Υπηρεσία πληρώνει τις εκδηλώσεις του Μαυροειδή !!


Μία από τις αποκαλύψεις του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φυλής ήταν πως η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής καλύπτει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Ειδικότερα 39.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό της Κοινωνικής Υπηρεσίας και τους κωδικούς της, θα καλύψουν κάποιες εκδηλώσεις που χρηματοδοτεί ο Δήμος Φυλής, που διοργανώνονται από διάφορους συλλόγους.

Αυτό προκάλεσε και την αντίδραση σύσσωμης της αντιπολίτευσης.

Δεν ήταν το πρόβλημα πως θα πληρώσει ο Δήμος Φυλής τις εκδηλώσεις αυτές, αλλά το μεγάλο ΕΡΩΤΗΜΑ είναι γιατί δεν τις καλύπτει αυτές τις εκδηλώσεις το νομικό πρόσωπο Πάρνηθα.

Από τη στιγμή που το νομικό πρόσωπο Πάρνηθα και ο Πρόεδρός της κύριος Μαυροειδής έχουν αναλάβει ΟΛΕΣ τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, γιατί δε τις καλύπτουν;

Οι απαντήσεις για μη προγραμματισμό κλπ. δεν ευσταθούν κύριε Μαυροειδή γιατί με την ίδια λογική ΟΥΤΕ η Κοινωνική Υπηρεσία είχε στον προγραμματισμό της να καλύψει τις εκδηλώσεις σας !! 

Αν και σύμφωνα με το οργανόγραμμα του Δήμου υπάρχει παραθυράκι να πληρώσει η Κοινωνική Υπηρεσία τις εκδηλώσεις αυτές, οπότε είναι νομότυπες, υπάρχει πρώτα από όλα το ηθικό ζήτημα, γιατί να δίνονται λεφτά από την Κοινωνική Υπηρεσία για εκδηλώσεις, ενώ θα μπορούσαν να πάνε στους άπορους συνδημότες μας.


Το δεύτερο ζήτημα είναι και νομότυπο, διότι μήπως και ρωτάμε μήπως, η ανάληψη της υποχρέωσης διοργάνωσης αυτών των εκδηλώσεων από τον κ. Μαυροειδή προκαλούσε ζητήματα κατάτμησης προμηθείων και ήθελε να αποφύγει ο κ. Μαυροειδής και η Διοίκηση του Δήμου Φυλής τον σκόπελο του Ελεγκτικού Συνεδρίου; Αναρωτιόμαστε....

Το θέμα είναι πως ψηφίστηκε η απόφαση και ο προϋπολογισμός της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής μειώθηκε κατά 39.000 ευρώ...  Και του χρόνου !

Σχετικό άρθρο:

Αντιδράσεις πυροδοτεί κονδύλι 39.000 ευρώ από την Κοινωνική υπηρεσία δήμου Φυλής για πολιτιστικές εκδηλώσεις (Δυτική Όχθη)


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment