Follow

Με μηνύσεις και αγωγές απειλεί ο Οικονομάκης εναντίον των συκοφαντών του !

Εναντίον όλων ο δημοτικός σύμβουλος Φυλής κ. Οικονομάκης ! Μάλλον κάποιοι θα πρέπει να τρομάξουν και να κρυφτούν ύστερα από την παρακάτω ανακοίνωση. Εμείς στη θέση τους θα κρυβόμασταν μη μας πάρουνε τα σκάγια ! Εμείς του ευχόμαστε να κερδίσει τις δίκες από τις αγωγές που θα κάνει και με τα χρήματα που θα κερδίσει να μπορέσει να συνεχίσει το σημαντικό του έργο.

«Για πολλοστή φορά γίνομαι στόχος άδικων, προσβλητικών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων, από συγκεκριμένα Τοπικά Μέσα.

Μου προκαλεί απορία το γεγονός ότι ενώ κάποιοι επαινούν εκείνους που δεν έκαναν τίποτε, στρέφονται εναντίον εμού, ο οποίος ανήκω σε μια διοίκηση που έχει κάνει τα πάντα.

Λυπάμαι, ειλικρινά, αλλά επειδή η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, είμαι υποχρεωμένος να προστατέψω την τιμή και την υπόληψή μου, προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη με μηνύσεις και αγωγές, εναντίον των αυτουργών και εναντίον εκείνων που, σκόπιμα και δολίως, είτε διαδίδουν τις συκοφαντίες, είτε τις προβάλουν, προνομιακά, με σκοπό να με θίξουν ηθικά και πολιτικά.

Είναι σαφές ότι ορισμένοι θεώρησαν αδυναμία την ανεκτικότητα, τη διάθεση συνεννόησης και το πνεύμα συνεργασίας που με διακρίνει ως ενεργό πολίτη αυτού του τόπου».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment