Follow

Βίντεο - Οδοιπορικό του Μπουραϊμη για την κατάσταση στην καθαριότητα του Δήμου Φυλής


Στις 18 Ιανουαρίου 2018 συμπληρώθηκαν ακριβώς 3,5 χρόνια από τις δημοτικές εκλογές του 2014. Εκλογές στις οποίες, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο κόσμος κλήθηκε να αποφασίσει έχοντας δεχθεί «καταιγισμό» παραπλανητικών εικόνων και ψεύτικων υποσχέσεων.

Αν δεχθούμε ότι, με βάση την πρώτη θητεία μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη, αυτή η  περίοδος θα ήταν εκλογική, θα είχε πράγματι ενδιαφέρον να δούμε τι θα αντίκριζε στην περιοχή του ο κάτοικος των Άνω Λιοσίων και του Ζεφυρίου, λίγο πριν πάει στην κάλπη για να ψηφίσει.

Και επειδή, όπως λένε, μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις  – και όταν είναι πραγματική και όχι παραπλανητική αξίζει χιλιάδες – αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε πόσο πραγματική είναι η «πολυδιαφημισμένη» καθαριότητα – καθημερινότητα της διοίκησης του Χρήστου Παππού.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ θεωρεί ότι στην οικοδόμηση και συγκρότηση της νεότερης πολιτικής κοινωνίας, δηλαδή στη δομή του πολιτισμού της, δεν ταιριάζουν συνήθειες, ήθη, έθιμα ή «παραδόσεις» σαν αυτές που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ούτε επιχαίρει για αυτά. Αντίθετα, δηλώνει βαθιά πεπεισμένη ότι πρέπει να ηττηθούν οριστικά και αμετάκλητα.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το οδοιπορικό σε περιοχές των δημοτικών ενοτήτων Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου, οι οποίες – με απόλυτη ευθύνη της διοίκησης Παππού – έχουν μετατραπεί σε ανεξέλεγκτες χωματερές:



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment