Follow

Δουλεύει τον εαυτό του ο Δήμαρχος Φυλής ! Παρέλαβε βραβείο για τη χρηστή διακυβέρνηση του Δήμου Φυλής !!


Ποιος κοροϊδεύει ποιον σε αυτή τη χώρα... Έτσι μεταφράζεται η διάκριση, που πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο της διοικητικής του λειτουργίας πέτυχε ο Δήμος Φυλής, όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου !!

Αφού μιλάμε για χρηστή διακυβέρνηση ρωτάμε την "Επιτροπή" που έδωσε αυτό το βραβείο:

1. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ πως στον Δήμο Φυλής δεν έχουν γίνει ΠΟΤΕ κρίσεις προϊσταμένων στην ιστορία του; ΌΛΟΙ οι προϊστάμενοι, οι διευθυντές και οι τμηματάρχες είναι διορισμένοι με το κριτήριο πόσο αγαπητοί είναι στον Δήμαρχο, κατά ΠΑΡΑΒΑΣΗ κάθε νομοθεσίας και κάθε διαδικασίας διοίκησης των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης !!!!

2. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ πως το Οργανόγραμμα του Δήμου Φυλής ΔΕΝ έχει σχέση με την πραγματικότητα; Οι υπάλληλοι δουλεύουν σε άλλες θέσεις από αυτές που εμφανίζονται ότι δουλεύουν (και ΑΝ δουλεύουν). 

3. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ πως ο κάθε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Φυλής έχει έναν τίτλο, ο οποίος ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Όλοι έχουν ψεύτικες αρμοδιότητες που δεν τους έχουν παραχωρηθεί ποτέ από τον Δήμαρχο !!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ; ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ !

Για την ιστορία, ο Δήμος Φυλής κατέκτησε το τέταρτο βραβείο χρηστής διακυβέρνησης, μεταξύ των 325 ελληνικών Δήμων, μετά από αξιολόγηση που πραγματοποίησε Επιτροπή στην οποία μετείχαν εκπρόσωπος του Συμβουλίου της Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ) και του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ). Η Επιτροπή έκρινε το επίπεδο συμμόρφωσης των ελληνικών Δήμων στις 12 Αρχές χρηστής διακυβέρνησης που έχει διαμορφώσει το Συμβούλιο της Ευρώπης και με τις οποίες πρέπει να εναρμονίζονται όλοι οι δημόσιοι οργανισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να βελτιώσουν τη λειτουργία και την απόδοσή τους, προς όφελος των Ευρωπαίων Πολιτών.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment