Follow

Επικοινωνιακή Αντεπίθεση Παππού με λεφτά του Δήμου !


Αυτό δεν έχει ξαναγίνει !  Ο Δήμαρχος Φυλής προχώρησε στην έκδοση μηνιαίας εφημερίδας για να προβάλλει το έργο του ! Την εφημερίδα μάλιστα την ονόμασε "Ενημερωτικό Έντυπο Δήμου Φυλής", στο οποίο προβάλλεται το έργο της Διοίκησης Παππού.

Κανένα πρόβλημα κύριε Παππού και συμβουλάτορες του Δημάρχου να προβάλλετε το έργο που επιτελείτε ! Μόνο που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. Με τα χρήματα που λαμβάνετε από την τσέπη μας... Με τα χρήματα που λαμβάνετε από την χωματερή που μυρίζουμε, με τα χρήματα που λαμβάνετε από τα Δημοτικά Τέλη που πληρώνουμε στον Δήμο.

Το εκπληκτικό στην εφημερίδα, είναι ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ. Μα θα μου πείτε είναι ενημερωτικό έντυπο !! Ποια επιτροπή παραλαβής εγκρίνει αυτό το Ενημερωτικό Έντυπο; Ποιος Επίτροπος το ενέκρινε; Πόσο κοστίζει κύριε Παππού η αυτοπροβολή σας; Γνωρίζετε πως είναι παράνομη η έκδοση μηνιαίας εφημερίδας από τον Δήμο;

Γνωρίζει ο συντάκτης της μελέτης για αυτό το "ενημερωτικό έντυπο" πως καταστρατηγεί το νόμο;

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ... ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ. 

ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ  ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΣΤΕ ! 
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment