Follow

Προπαγανδιστικό Βίντεο από τον Χατζητρακόσια για τα Μεγάλα Έργα στα σχολεία της Φυλής


"Video απολογισμού για το έργο στη δευτεροβάθμια του Νίκου Χατζητρακόσια" το ονομάζει ο Δήμος Φυλής, προπαγανδιστικό βίντεο το ονομάζουμε εμείς. Γιατί όταν θες να μένεις στην επικαιρότητα και κλείνουν τα σχολεία και δεν έχεις αφορμή να προβληθείς, πρέπει να βρεις έναν τρόπο για να παραμένεις "ζωντανός" στη μνήμη των ψηφοφόρων σου. Οπότε πολύ καλή η ιδέα να φτιάξει κανείς ένα βίντεο με το έργο του.

Εμείς κ. Χατζητρακόσια δεν αμφιβάλλουμε καθόλου ούτε για το έργο σας, ούτε για το αν κάνετε καλά τη δουλειά σας. Όμως δεν είναι αυτονόητη η δουλειά του Δήμου να φτιάξει και να επισκευάσει τα σχολεία; Γιατί πρέπει το βάψιμο μιας αίθουσας οι συντηρήσεις και ο ελαιοχρωματισμός, η κατασκευή γηπέδων αθλοπαιδιών, η παροχή ηλεκτρονικού και αθλητικού εξοπλισμού, ο εξωραϊσμός προαυλίων να αποτελούν είδηση;

Εμείς κ. Χατζητρακόσια θα προβάλλουμε το έργο σας μέσα από το βιντεάκι των 7,5 λεπτών, με παραστατικές φωτογραφίες, την οποία μάλιστα σπικάρει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment