Follow

Κρητικός: Προαναγγέλει παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, που λήστεψαν την οικογενειακή επιχείρησή του


Σε ανάρτησή του στο facebook, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κρητικός αναφέρει:

"Άλλη μια μέρα που στις 6,30 το πρωί, μέσα σε διάστημα 15 ημερών, είδα το μαγαζί των παιδιών μου λεηλατημένο τα μηχανήματα και τα αυτοκίνητα να μην μπορούν να ξεκινήσουν για δουλειά, διότι είχαν κλαπεί όλες οι μπαταρίες, και είχαν καταστραφεί όλα τα καλώδια τροφοδοσίας. όλα τα εργαλεία τα όποια είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του όλου συγκροτήματος, είχαν εξαφανισθεί, και επί της ουσίας, η ζημία της επιχείρησης εν μία νυκτί έφθασε τα 10.000,00 €. 

Πραγματικά νιώθω ντροπή διότι αυτή που διαχειρίζονται την τύχη όλων μας, σε αυτήν την Χώρα, δεν είναι ικανοί να κάνουν τίποτα εποικοδομητικό και τίποτα προς την σωστή κατεύθυνση. Νιώθω ντροπή διότι η δικαιοσύνη δεν βλέπει όλους τους πολίτες να είναι ίδιοι απέναντι στον Νόμο και κατά την εφαρμογή του όταν και αφού γίνει αυτό, υπάρχουν εκπτώσεις που δεν συνάδουν με τον ρόλο της. Επί της ουσίας τίποτα δεν προστατεύεται, κανένας Νόμος δεν εφαρμόζεται σωστά και στην χώρα που γεννήθηκε η δικαιοσύνη και οι Νόμοι, σήμερα υπάρχει πλήρης ανομία και ατιμωρησία. Φυσικά όταν δουλεύοντας προσπαθείς μέσα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία να ζήσεις αξιοπρεπώς, όλες αυτές οι ζημιές είναι μαχαίρια στην καρδία.

 Τελειώνοντας θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι εάν συλληφθούν οι ένοχοι, παρά το ότι δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος, θα κάνω ότι είναι δυνατόν και εξαντλώντας όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτει το Ελληνικό Κράτος, για την περίπτωση, θα προσπαθήσω να τιμωρηθούν οι ένοχοι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.

Σε απάντηση στο δημοσίευμα, ο Αναστάσης Ατζάμπος παραθέτει τη Δήλωση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού: "Στο μηδέν η εγκληματικότητα στον Δήμο Φυλής"



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment