Follow

124 χιλιάδες ευρώ για στέγαστρα στις στάσεις λεωφορείων του Δήμου Φυλής !

Στέγαστρα από χρυσάφι (70 στον αριθμό) θα τοποθετήσει η τεχνική υπηρεσία στον Δήμο Φυλής ! Μπορεί η συχνότητα των λεωφορείων να μην είναι ιδανική, αλλά φαίνεται πως ο δημότης που θα περιμένει θα έχει πλήθος υπηρεσιών και εξυπηρετήσεων, γιατί με τόσα λεφτά, μάλλον θα πρέπει να του κάνουν και μασάζ !

Ειδικότερα ο Δήμος Φυλής θα προχωρήσει στην «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ».

«Ο Δήμος Φυλής στα πλαίσια της προσπάθειας του για βελτίωση των λειτουργικών παροχών προς του Δημότες, με τη σύνταξη της παρούσας μελέτης προβαίνει στην προμήθεια στεγάστρων στάσεων λεωφορείων, για την εξυπηρέτηση των επιβατών των αστικών λεωφορείων της περιοχής του Δήμου μας, αποσκοπώντας στην ασφαλή κατά το δυνατόν μετακίνηση τους και στην προστασία τους από τις επικρατούσες κάθε φορά καιρικές συνθήκες, κατά την αναμονή των αστικών λεωφορείων.

Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν 70 (εβδομήντα) περίπου καλαίσθητα στέγαστρα στις στάσεις των αστικών λεωφορείων σε κεντρικούς δρόμους όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου, τα οποία εκτός από την εξυπηρέτηση των επιβατών, θα συμβάλουν και στην γενικότερη αισθητική αναβάθμιση της εικόνας της πόλης.

Η δαπάνη για την εν λόγω προμήθεια προϋπολογίζεται να ανέλθει στις 123.950,40€
(Προϋπολογισμός 99.960,00€ + ΦΠΑ 24% 23.990,40€ = 123.950,40€)

Η Εκτέλεση της συγκεκριμένης προμήθειας θα πραγματοποιηθεί με τη διενέργεια Ηλεκτρονικού Ανοικτού Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού, και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, σε συνάρτηση με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των υπό προμήθεια ειδών».
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment