Follow

Κερδίζουν έδαφος οι επιλαχόντες της 3Κ/2018


Σημαντικός αριθμός υποψηφίων – που περιλαμβάνεται στο πίνακα προσωρινά διοριστέων της 3Κ/2018 – δεν έχει ειδική εμπειρία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στελεχών του ΑΣΕΠ

Σύμφωνα με πληροφορίες – που επιβεβαιώνουν πλήρως παλαιότερο δημοσίευμα του workenter – μεγάλος αριθμός υποψηφίων δεν κατοχυρώνει, τελικώς, το μπόνους της εμπειρίας, δεδομένου ότι αυτή ισχύει για συγκεκριμένη κατηγορία υποψηφίων.

Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο για υποψηφίους της κατηγορίας ΥΕ. Ένα σημαντικό ποσοστό υποψηφίων επικαλείται, στην αίτησή του, ειδική εμπειρία προερχόμενη από υπηρεσία στην καθαριότητα. Σημειώνεται, ότι αυτή ισχύει μόνο για καθαριστές που εργάζονται στον.. δρόμο!

Ανάλογο φαινόμενο παρατηρείται και σε μερίδα προσωρινά διοριστέων των άλλων κατηγοριών, οι οποίοι έχουν παρανοήσει την έννοια της ειδικής εμπειρίας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες.

Τα πρώτα ευρήματα, εάν (όπως αναμένεται) όπως αναμένεται επιβεβαιωθούν στο σύνολο των φακέλων, δημιουργούν νέα, ευνοϊκά, δεδομένα στους χιλιάδες επιλαχόντες.

Σημειώστε ότι η λανθασμένη χρήση της ειδικής εμπειρίας είναι η «μία πλευρά του νομίσματος». Η άλλη είναι η εκτεταμένη δήλωση ψευδών ιδιοτήτων.



Πηγή: www.workenter.gr

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment