Follow

Σχίζας & Παππούς: Θεμελιώνουν έργο στο Ζεφύρι με λεφτά της Περιφέρειας


Ευκαιρία να αναδειχτεί το έργο της, ψάχνει η Διοίκηση Παππού. Ο χρηματοδότηση και η κατασκευή του έργου του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζεφυρίου εξασφαλίστηκε από την Περιφέρεια Αττικής (προφανώς ως αντιστάθμισμα στα "ναι" του Παππού στη Διοίκηση της Περιφέρειας για τα θέματα που αφορούν τη χωματερή). Επειδή όμως υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα: Ο νέος σταθμός δε θα είναι έτοιμος πριν τις επόμενες εκλογές, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος θα πρέπει να δείξουν πως γίνεται έργο στο Ζεφύρι.

Τη λύση φυσικά τη βρήκαν: Η τελετή θεμελίωσης του έργου. Οπότε μια χαρά θα προβάλλουν το έργο τους ως Διοίκηση (με λεφτά άλλων).

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως στην πρόσκληση δεν αναφέρεται όπως θα δείτε παρακάτω, ο αντιδήμαρχος Ζεφυρίου κ. Μαυροειδάκος. Τυχαίο; 

Η πρόσκληση:
 Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας σας προσκαλούν στην τελετή θεμελίωσης του νέου Πρότυπου Βιοκλιματικού  Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας που θα γίνει την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Σουλίου στη Δημοτική ενότητα Ζεφυρίου.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment