Follow

«Μάγεψε» το κοινό ο Χρήστος Χολίδης στη Χασιά


Κατενθουσίασε το κοινό ο Χρήστος Χολίδης το βράδυ της Τετάρτης 15 Αυγούστου, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Φυλής για την Κοίμηση της Θεοτόκου, στη Δημοτική Ενότητα Φυλής.


Ούτε... καρφίτσα δεν έπεφτε στην κατάμεστη από κόσμο Κεντρική Πλατεία της Χασιάς, ενώ δημότες και επισκέπτες είχαν κατακλύσει και τα γύρω μαγαζιά, προκειμένου να απολαύσουν τη συναυλία του γνωστού και αγαπημένου τραγουδιστή.
Μία συναυλία μοναδική, με τον Χρήστο Χολίδη, πέρα από τα δικά του τραγούδια, νέα και παλιά, να ερμηνεύει και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτών και συνθετών, σύγχρονων και παλαιότερων. Ικανοποιώντας έτσι όλες τις ηλικιακές ομάδες των θεατών, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τη νέα πρόσκληση που απηύθυνε στον τραγουδιστή ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.


Ενδεικτικό της φανταστικής ατμόσφαιρας είναι το γεγονός ότι ο Χρήστος Χολίδης παράτεινε το πρόγραμμά του ερμηνεύοντας επιπλέον τραγούδια, αφού ο κόσμος δεν φαινόταν διατεθειμένος να αποχωρήσει.
Μετά το τέλος της συναυλίας ο Χρήστος Χολίδης ευχαρίστησε τον Χρήστο Παππού, ο οποίος του πρόσφερε ως ενθύμιο ένα βιβλίο του Δήμου Φυλής με τα «Παλιά Μοναστήρια της Πάρνηθας».
Οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στη Δημοτική Ενότητα Φυλής ολοκληρώνονται σήμερα το βράδυ, Πέμπτη 16 Αυγούστου. Η βραδιά θα ανοίξει με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά συγκροτήματα του Παραδοσιακού Λαογραφικού Συλλόγου Καματερού «Το Γιορντάνι», του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού «Η Γρίζα», του Παραδοσιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Φυλής «ΦΥΛΑΣΙΑ» και του Χορευτικού Δημοτικής Ενότητας Φυλής. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με λαϊκή βραδιά με τη Χαρά Βέρα και την ορχήστρα της.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συναυλία του Χρήστου Χολίδη εδώ, εδώ και εδώ














Πηγή: www.fyli.gr
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment