Follow

«Ξύπνησε» από το κώμα η κοπέλα που βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι


Σε κρίσιμη κατάσταση αλλά πλέον έχουν «ξυπνήσει» από το κώμα, νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας η κοπέλα που πριν από μερικές μέρες είχε βρεθεί γυμνή και παρατημένη σε κεντρικό δρόμο του Ζεφυρίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η νεαρή κοπέλα μπορεί να είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ όταν πήγε στο νοσοκομείο, ωστόσο, δεν μπορεί ακόμα να δώσει κατάθεση προκειμένου οι αστυνομικοί να οδηγηθούν στη σύλληψη των δραστών.

Φέρεται, όμως, να έχει απαντήσει γραπτώς σε κάποιες από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι αστυνομικοί. Από αυτά που τους απάντησε, ήδη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας φέρεται να έχουν καταλήξει πως είναι Ελληνίδα ενώ ένα τατουάζ που έχει βοήθησε στο να την αναγνωρίσουν η γιαγιά και η αδελφή της.

Οι αστυνομικοί είναι αισιόδοξοι, πλέον, πως σύντομα θα μπορούν να έχουν περισσότερα στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Παράλληλα, σε ότι αφορά τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στον οργανισμό της οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα σενάρια. Είτε δηλαδή να τα είχε πάρει μόνη της, είτε να της τα είχαν χορηγήσει οι δράστες με σκοπό να τη βιάσουν. «Έτσι, μπορεί να δικαιολογηθεί το γεγονός πως δεν υπάρχουν ίχνη εξωτερικής κακοποίησης αλλά υπάρχουν ίχνη βιασμού στα γεννητικά της όργανα» τονίζουν αστυνομικές πηγές.

Τέλος, θεωρείται δεδομένο πλέον πως οι δράστες μετέφεραν στο Ζεφύρι τη νεαρή κοπέλα και την εγκατέλειψαν εκεί προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες.



Πηγή: www.newsbeast.gr
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment