Follow

Όταν γλείφεις την Διοίκηση και βλέπεις "φωτεινές νύκτες"

Είναι απίστευτο τι αφορμή μπορεί να βρει κανείς για να κάνει ένα άρθρο... Με αφορμή την αλλαγή ώρας βλέπει φωτεινές τις χειμωνιάτικες νύκτες στη Φυλή...

Δεν είναι αυτονόητος ο ηλεκτροφωτισμός ΟΛΩΝ των δρόμων της Φυλής;

Εμείς αντίθετα με τους άλλους δεν βλέπουμε φωτισμένους όλους τους δρόμους της Φυλής. Βλέπουμε ακόμα υποβαθμισμένες γειτονιές και σκοτεινούς δρόμους. Φαίνεται πως κάποιοι προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση. Και ακόμα όμως αν ο ηλεκτροφωτισμός του Δήμου Φυλής ήταν καλός, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της κάθε δημοτικής αρχής.

Για αυτό πληρώνουμε τα δημοτικά μας τέλη. Δεν ανεχόμαστε λοιπόν δημοσιεύματα που ευχαριστούν τον Σχίζα, τον Σαρλά, τον Μαυροειδάκο, την Λιάκου και τους ηλεκτρολόγους του Δήμου.

Για αυτό πληρώνονται, για αυτό τους βάλαμε σε αυτή τη θέση. Έχετε δει εξάλλου κάποιο δήμο που δεν αλλάζουν τους λαμπτήρες;

Παραθέτουμε χαρακτηριστικό απόσπασμα...  Και το γλείψιμο έχει τα όριά του...
"Οι μελέτες που έκανε η Τεχνική Υπηρεσία του Θανάση Σχίζα μαζί με τον καθημερινό αγώνα του Μαρίνου Σαρλά στα Άνω Λιόσια , του Γιάννη Μαυροειδάκου  στο Ζεφύρι, της Ελένης Λιάκου στη Χασιά και των ηλεκτρολόγων του δήμου απέδωσαν και έτσι οι χειμωνιάτικες νύκτες στο Δήμο Φυλής θα είναι πιο φωτεινές".
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment