Follow

"Επικοινωνιακός" ο Χρήστος Παππούς στη γιορτή των ΚΑΠΗ

Έκλεψε την παράσταση ο Δήμαρχος Φυλής στη γιορτή των ΚΑΠΗ. Με ενθουσιασμό τον υποδέχτηκαν και οι ηλικιωμένοι και πραγματικά ήταν μια πολύ ωραία γιορτή για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.


Με αστείρευτο κέφι επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της συνοικίας του Αγίου Νικολάου, που γέμισε απ΄ άκρη σ’ άκρη από περήφανους παππούδες και γιαγιάδες από κάθε γωνιά του Δήμου Φυλής.Η εκδήλωση διοργανώθηκε όπως κάθε χρόνο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, που έχει καθιερωθεί και τιμάται την 1η Οκτωβρίου.


Ο Δήμαρχος Φυλής θεωρώντας το χρέος τιμής όπως το συνηθίζει όχι μόνο σε αυτή αλλά και στην προηγούμενη θητεία του, πέρασε από όλα τα τραπέζια και αντάλλαξε ευχές με τον καθένα και την καθεμιά τους, ξεχωριστά.




Οι ηλικιωμένοι του Δήμου Φυλής του επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή κι εκείνος το ανταπέδωσε στο σύντομο χαιρετισμό του. Επισημαίνοντας πως είναι οι άνθρωποι που ανόρθωσαν την Ελλάδα και κατ’ επέκταση τον τόπο, τους ευχήθηκε από καρδιάς να είναι πάντα κοντά στους νεότερους, στα παιδιά και στα εγγόνια τους, για να παρέχουν την πολύτιμη αγάπη και τη διαχρονική τους στήριξη.


Ο Χρήστος Παππούς ευχήθηκε κλείνοντας τον επιγραμματικό χαιρετισμό του να είναι άπαντες καλά, ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί, όχι μόνο του χρόνου αλλά και για πολλά ακόμη χρόνια.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment