Follow

Aποκλειστικό E-FYLI: Xωρίς αναγνώριση το πτυχίο που δίνει για υπολογιστές ο Δήμος Φυλής

Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπήα έβγαλε ανακοίνωση για έναρξη μαθημάτων στο Κέντρο Μάθησης Πληροφορικής. Όμως μία πικρή λεπτομέρεια έρχεται να συμπληρώσει αυτή την ανακοίνωση. Η βεβαίωση που λαμβάνεται με την ολοκλήρωση των μαθημάτων δεν αναγνωρίζεται από πουθενά. Τα άτομα που τελειώνουν τα μαθήματα θα πρέπει να δώσουν εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να αναγνωρίζονται οι γνώσεις τους. Μάλιστα για αυτή τη πιστοποίηση πρέπει να πληρώσουν εξέταστρα τα οποία δεν καλύπτει ο Δήμος Φυλής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

" Έναρξη μαθημάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για την νέα σχολική χρονιά 2019-2020 στο Κέντρο Μάθησης Πληροφορικής "
Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φυλής ενημερώνει ότι στο ΚέντροΜάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών θα αρχίσουν τα μαθήματα την Δευτέρα στις 30Σεπτεμβρίου 2019. Δίδεται η δυνατότητα σε μαθητές Γυμνασίων- Λυκείων αλλά και σε όσους δημότες τουΔήμου Φυλής επιθυμούν είτε να αποκτήσουν βασικές γνώσεις στους ηλεκτρονικούςυπολογιστές (τμήμα αρχαρίων), είτε να παρακολουθήσουν ολοκληρωμένα προγράμματαμαθημάτων για την απόκτηση γνώσεων πληροφορικής (τμήμα προχωρημένων - ECDL). Τα δωρεάν μαθήματα που συνεχίζονται για τρίτη χρονιά θα γίνονται στις εγκαταστάσειςστο σχολικό συγκρότημα του Αγίου Νικολάου (οδός Τσαρούχη και Κων/νου Παρθένη ΆνωΛιόσια έναντι Ι.Ν. Αγίου Λουκά), κατά τις απογευματινές ώρες.
Αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται καθημερινά στα γραφεία της ΔευτεροβάθμιαςΣχολικής Επιτροπής στην οδό Αχαρνών 61-63 (πρώην Δ.Ο.Υ) στα Άνω Λιόσια. Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2131603420-21. Για την Ε.Σ.Ε Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φυλής 

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment