Follow

Γιατί φοβάται ο Παππούς τον Αβράμη;

Ενόψει εκλογών παρατηρούμε πως η σημερινή διοίκηση του Δήμου επιχειρεί να επιτεθεί πολιτικά στον δημοτικό Σύμβουλο και επικεφαλή της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ κ. Γιώργο Αβράμη.

Είναι παράξενο που ασχολείται η τωρινή διοίκηση με μία παράταξη που και καλά σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις δεν εμφανίζεται να λαμβάνει ΚΑΝΕΝΑ (!!!) ποσοστό και πως δε θα εκπροσωπηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο !

Τότε γιατί ασχολούνται με τον κύριο Αβράμη; Μήπως τα πραγματικά νούμερα των δημοσκοπήσεων δείχνουν κάτι άλλο; Ή μήπως θέλουν να τον πιέσουν για συνεργασία; Ο Μάϊος είναι κοντά και θα επαληθευτούν ή θα διαψευστούν όλα τα παραπάνω...

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα από το FocusFyli.gr (ή αλλιώς FocusΔιοίκησηςΦυλής.gr)
Εκ του ασφαλούς δηλώσεις έγιναν από τμήμα της αντιπολίτευσης του δήμου Φυλής με αφορμή την εκδήλωση βράβευσης των νέων φοιτητών του δήμου μας. Ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης θα φροντίσει, κατά τα λεγόμενά του, για την επαγγελματική αποκατάστασή τους με την ολοκλήρωση των σπουδών τους.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο επικεφαλής της ΕΥΠΟΛΙΣ Γιώργος Αβράμης, που όπως ακούγεται το τελευταίο διάστημα γλυκοκοιτάζει την παράταξη του πρώην δημάρχου. Προσπαθώντας λοιπόν να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη απουσία του από την εκδήλωση προς τιμήν των επιτυχόντων νέων προέβη σε σειρά ανεφάρμοστων εξαγγελιών. Αφού αρχικά τους χαρακτήρισε ως μέλη περιοδεύοντος θιάσου, και ως μέσο απόκτησης ψήφων από τους "κομπάρσους" που παραβρέθηκαν εκεί, τελικά χρύσωσε το χάπι ψαρεύοντας ο ίδιος ψηφαλάκια και τάζοντας λαγούς με πετραχήλια.
Ακολουθεί απόσπασμα από τις εξαγγελίες της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ :

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ όταν γίνουμε διοίκηση σε ουσιαστική βοήθεια προς τους φοιτητές και τις οικογένειές τους όπως:
1. Το χρηματικό βραβείο που θα εισπράττει κάθε Νέος φοιτητής, θα είναι 500€. Το ποσό αυτό θα δίνεται στην αρχή του εκάστοτε ακαδημαϊκού έτους, για την κάλυψη μέρους των πρώτων εξόδων του φοιτητή και ΟΧΙ αρχές του χρόνου, όπως γίνεται από την σημερινή διοίκηση του Δήμου.

2. Έκπτωση άνω των 50%, σε όλους τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας των οικογενειών τους.

3. Παροχή πλήρους υποτροφίας, για όλα τα έτη φοίτησης, στους φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Ο πονόψυχος δημοτικός σύμβουλος που δε ψήφιζε για το γάλα των εργαζομένων, την οικονομική ενίσχυση των δράσεων των τοπικών συλλόγων, τα έργα της περιοχής που διαμένει, μας τορπιλίζει με προεκλογικές κορώνες. Παράλληλα κάνει "χονδρό" πολιτικό φάουλ απαξιώνοντας το ΠΑΚΕΤΟ του ΦΟΙΤΗΤΗ : Τα "κουτάκια" με το ρύζι, τα μακαρόνια και οι οδοντόβουρτσες, θα ανήκουν στο παρελθόν!!!!!! μιμούμενος παλαιότερες δηλώσεις του υποψήφιου της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, Αναστάση Ατζάμπου: Οι ανάγκες των φοιτητών δεν είναι μπισκότα και ντοματάκι κονσέρβα όπως τις αντιλαμβάνεται η σημερινή διοίκηση.
Ο πνιγμένος βέβαια από τα μαλλιά πιάνεται και αφού δεν προβλέπεται να πιάσει ποσοστό ικανό να τον οδηγήσει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, ρίχνει άδεια μήπως και πιάσει .....γεμάτα.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment