Follow

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους έκοψαν οι εργαζόμενοι στον Δήμο Αχαρνών.


Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους έκοψε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αχαρνών σε μια άρτια εκδήλωση που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και θερμές ευχές για το 2017 στους εργαζομένους του Δήμου Αχαρνών, εξαίροντας τις συνδικαλιστικές και κοινωνικές δράσεις του Συλλόγου Εργαζομένων, ευχαρίστησε τους εργαζομένους για τη συνεργασία και τον επαγγελματισμό και δήλωσε τα εξής:
"Η χρονιά που πέρασε ήταν μια από τις δυσκολότερες για τον Δήμο Αχαρνών. Ήταν μια χρονιά που ο Δήμος Αχαρνών βρέθηκε σε μια κρίσιμη καμπή που αφορούσε κυρίως τα Οικονομικά. Η ένταξη του Δήμου Αχαρνών στο Οικονομικό Παρατηρητήριο είναι μια ευκαιρία, ώστε ο Δήμος Αχαρνών να αποκτήσει προοπτική και να μπορέσουν να μπουν οι βάσεις για μια σύγχρονη πόλη αντάξια της ιστορικότητάς της αλλά και των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτή. 
Η διαδικασία ήταν επίπονη και ιδιαίτερα δύσκολη και ολοκληρώθηκε χάρη στον επαγγελματισμό και τις προσπάθειες όλων των Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών. Και αυτό χωρίς να υπάρξουν επιβλαβής συνέπειες, τόσο για τους εργαζομένους στον Δήμο Αχαρνών, όσο και για τους συμπολίτες μας.
Υπό αυτές τις ασφυκτικές συνθήκες κληθήκαμε όλοι μας να λειτουργήσουμε και να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας και το πέτυχαμε.
Οι υπάλληλοι και τα στελέχη του Δήμου Αχαρνών έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συνεργάστηκαν με τη δημοτική αρχή με ένα και μόνο σκοπό: τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους συμπολίτες μας και της βελτίωση της πόλης μας
".
Ο Δήμαρχος Αχαρνών αναφέρθηκε στους εργαζόμενους που έφυγαν πρόσφατα και δεν βρίσκονται πλέον στην "οικογένεια" των εργαζομένων του Δήμου Αχαρνών και αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας που έκοψε στα παιδιά των εργαζομένων.
Στην Πρωτοχρονιάτικη Πίτα των εργαζομένων του Δήμου Αχαρνών παραβρέθηκαν και απευθύναν χαιρετισμό οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών: Οικονομικών κ. Ηλίας Ζητούνης, Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Πολυμενέας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Στέργιος Πεδιαδίτης, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θεόδωρος Συρινίδης, Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Σαχσανίδη, Παιδείας , Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Ευστάθιος Τοπαλίδης, Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Αχαρνών Αντώνης Παλιούρας, Διοικητικών Υπηρεσιών & Ανθρώπινου Δυναμικού και Θρακομακεδόνων κ. Γιώργος Σταύρου.
Επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Βρεττός, οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου Αχαρνών: ΔΗΦΑ κ. Γιώργος Δασκαλάκης, ΑΡΩΓΗ κ. Νίκος Γκασούκας, Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Καρυδάκης, Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Γεωργία Ευθυμιάδου, ΔΗΚΕΑ κα Μαρία Ναυροζίδου, ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. Ηλίας Τσουκαλάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σπύρος Βρεττός, Αναστάσιος Κατάρας, Κώστας Ρούσσας και η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Θρακομακεδόνων κα Χρύσα Δουρίδα.


Πηγή: acharnes
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment