Follow

Χάος - Απίστευτη ταλαιπωρία του κόσμου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φυλής


Απίστευτες σκηνές ατελείωτης ουράς, γκρίνιας και φωνών το πρωί της Τρίτης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φυλής. Το θετικό βέβαια είναι πως γίνεται διανομή τροφίμων, αλλά η ταλαιπωρία του κόσμου δεν είχε προηγούμενο. Όπως μας αναφέραν ωφελούμενοι (τα στοιχεία των οποίων είναι στη διάθεση οποιουδήποτε αμφισβητεί τα λεγόμενα μας): "Είναι ντροπή να μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε γουρούνια. Εντάξει έχουμε ανάγκη τα τρόφιμα, αλλά δεν είναι ανάγκη να μας φέρονται με αυτό τον τρόπο", "αν ήξερα την ταλαιπωρία και την ουρά που θα υπήρχε σίγουρα δε θα ερχόμουν. Χαλάλι η ταπείνωση που ένιωσα μπροστά στην ανάγκη που έχω να ταϊσω τα πέντε μου παιδιά, αλλά κάποιος πρέπει να φροντίσει να μη νιώθουμε έτσι".

Δεν είχαμε σκοπό να ξανασχοληθούμε με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αφού ξανάρχισαν κανονικά οι διανομές, ύστερα από την πίεση των διαφόρων δημοσιεύματων, ανάμεσα στα οποία και τα δικά μας, τα οποία πιστεύουμε πως συνέβαλαν στο να γίνονται κανονικά οι διανομές. Όμως, όταν λάβαμε τα μηνύματα αυτών των ανθρώπων, νιώσαμε πολύ άσχημα. Θα πρέπει να μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι για ποιο λόγο δημιουργείται αυτό το χάος;

Γνωρίζει ο Δήμαρχος Φυλής πως ο κόσμος ταλαιπωρείται σε ατελείωτες ουρές για να παραλάβει λίγα τρόφιμα; Σεβαστείτε επιτέλους τους δημότες σας και τους απόρους. Κάντε κάτι ώστε πρώτα απ'όλα να είναι ο πολίτης.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment