Follow

Ανοιχτή σύγκρουση Γιώργου Αβράμη με "Φύλαρχο"


Με ανακοίνωσή του ο Γιώργος Αβράμης καταγγέλει το μπλογκ "Φύλαρχος" τα εξής:

Αγαπητέ κε Φύλαρχε, 
Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα το δημοσίευμα σας, στις 04-4-2017 και ώρα 13:04, το όποιο αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο στο site σας. Στο δημοσίευμα αυτό αναφέρατε όσα ειπώθηκαν στην Οικονομική Επιτροπή στις 3-4-2017, για ψήφιση διάφορων εξειδικευμένων πιστώσεων, ΜΟΝΟ από τον κο Καμπόλη και τίποτα σχετικό με την θέση την δική μου. 
 Σκοπός της αμερόληπτης δημοσιογραφίας είναι να καταγράφει τα γεγονότα και 
να τα δημοσιεύει αυτολεξεί. Τα γεγονότα, τα λεγόμενα και τις θέσεις σ΄ένα θέμα ΔΣ ή ΟΕ, οφείλετε να τα δημοσιεύετε όπως ακριβώς ειπώθηκαν από όλες τις πλευρές.Αντίθετα, εσείς, κατ΄εντολήν, δημοσιεύετε ΜΟΝΟ τις θέσεις και τις απόψεις της διοίκησης του Δήμου Φυλής.Αυτό, δυστυχώς για σας, λέγεται παραπληροφόρηση.Αφήνω τους δημότες του Δήμου Φυλής να κρίνουν και τους δυο μας για όσα γράφονται και λέγονται.

Για εμάς είναι εκπληκτικό πως ο Φύλαρχος κατέβασε το δημοσίευμα. Είναι φοβερή η μονόπλευρη ενημέρωση από τον Φύλαρχο που αποτελεί την διαδικτυακή έκδοση της φωνής της διοίκησης. Εμείς ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον κύριο Αβράμη, που παρά τις αμφισβητήσεις έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής πως ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Και επειδή λέει αλήθειες, οι αλήθειες "πονάνε". 

Eίχε προηγηθεί το επίσημο δελτίο του Δήμου Φυλής (Δελτίο Τύπου της Διοίκησης Παππού):

Καταψήφισε ο Γ. Αβράμης την προμήθεια καυσίμων για παιδικούς σταθμούς, σχολεία, απορριμματοφόρα

«Όχι» στην προμήθεια καυσίμων για το Δήμο Φυλής ψήφισε στην Οικονομική Επιτροπή, που συνεδρίασε τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, ο Γιώργος Αβράμης, προκαλώντας την αντίδραση του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, Εσόδων και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Καμπόλη.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης «Εύ-Πολις» και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής μετά από ένα μπαράζ καταιγιστικών «όχι» που είπε σε θέματα όπως η αναμόρφωση του προϋπολογισμού και η νομική εκπροσώπηση του Δήμου Φυλής, αποφάσισε να καταψηφίσει ακόμα και την προμήθεια καυσίμων για τον Δήμο Φυλής.
Η καταψήφιση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Αντιδημάρχου, ο οποίος κατήγγειλε τον κ. Αβράμη ότι είχε τον χρόνο και τη δυνατότητα, από τη στιγμή που έλαβε την πρόσκληση μέχρι και τη σύγκλιση της Οικονομικής Επιτροπής, να ενημερωθεί για τη διαδικασία και τα σχετικά έγγραφα, είτε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου είτε μέσω της Διαύγειας. «Έρχεστε σήμερα και λέτε δεν ψηφίζουμε την προμήθεια και θέτετε ένα ερώτημα που είχατε όλο το χρόνο να το κάνετε, να έχετε πάει στην κ. Τριβέλα και να έχετε ζητήσει το συγκεκριμένο πρακτικό. Ντροπή», υπογράμμισε ο κ. Καμπόλης, τονίζοντας: «Δεν ψηφίζει (ο Γιώργος Αβράμης) να μπει πετρέλαιο κίνησης στα απορριμματοφόρα του Δήμου. Να μην μπει πετρέλαιο θέρμανσης στα σχολεία σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, να μην μπει πετρέλαιο στους παιδικούς σταθμούς για να λειτουργήσουν. Αυτή είναι η πολιτική που κάνετε; Και έτσι με αυτή τη λογική μπορεί να προχωρήσει αυτός ο Δήμος;», αναρωτήθηκε ο κ. Καμπόλης, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι ο διαγωνισμός αφορά στην προμήθεια καυσίμων για δύο έτη, που θα έλυνε το πρόβλημα της θέρμανσης στα σχολεία και για την επόμενη σχολική χρονιά: «Εδώ γίνεται καθημερινός αγώνας για να λειτουργήσει ο Δήμος. Να μην ψηφίσουμε για τους παιδικούς σταθμούς να προχωρήσει η μελέτη που είναι για δυο χρόνια; Γιατί εμείς προβλέπουμε και το 2018».
«Είναι ντροπή και αίσχος ειλικρινά σας λέω. Να μην ψηφίσεις τα καύσιμα; Εδώ λειτουργούμε με διαφάνεια και το έχουμε δείξει εμπράκτως. Εσείς τι θέλετε; Να βάλει λουκέτο ο Δήμος;», ρώτησε ο κ. Καμπόλης τον κ. Αβράμη και τόνισε κατηγορηματικά: «Δεν θα σας κάνουμε το χατίρι αυτό. Όσο είναι Δήμαρχος ο Χρήστος ο Παππούς και εμείς οι συνεργάτες του δίπλα, ο Δήμος αυτός θα “τρέχει” με γοργούς ρυθμούς».

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα υπερψήφισε ο Επικεφαλής της Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Δημήτρης Τσιουμπρής.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment