Follow

Πόσο κοστίζει η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής;


Με έκπληξη ανακαλύψαμε πως η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής πληρώνεται μέσω του Νομικού Προσπώπου "Η Πάρνηθα". Δηλαδή ο Δήμος Φυλής επιχορηγεί το νομικό του πρόσωπο, και με τη σειρά του αυτό πληρώνει την Φιλαρμονική.

Ο τρόπος μάλιστα που πληρώνονται τα 34 μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Φυλής (όπως ονοματίζονται στην σχετική απόφαση), είναι με τίτλο κτήσης !!! Αυτοί που ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό... Με απλά λόγια ΔΕΝ τους κολλούνται ένσημα !!!!

Άλλο ένα είδος μαύρης εργασίας δηλαδή προωθεί ο Δήμος Φυλής. Κύριε Μαυροειδή, μια και εσείς υπογράφετε τη σχετική απόφαση, θεωρείτε σωστό να απασχολείτε προσωπικό και μάλιστα 34 άτομα χωρίς να τους κολλούνται ένσημα; Το θέμα δεν είναι πιο είναι το νόμιμο, αλλά ποιο είναι το ηθικό...




Τα σχετικά εντάλματα πηγαίνουν επίτροπο ώστε να νομιμοποιείται αυτή η διαδικασία; Εφόσον το Ελεγκτικό Συνέδριο συναινούσε σε αυτή τη διαδικασία εμείς θα πηγαίναμε πάσο, αφού η διαδικασία θα είχε τη συναίνεση του ανώτατου οργάνου του κράτους και διαφανείς διαδικασίες. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο; Περιμένουμε την απάντηση του κ. Μαυροειδή.

Μάλιστα βρήκαμε και ανάληψη υποχρέωσης 24.000 ευρώ για τα έξοδα της φιλαρμονικής. Τελικά πόσα χρήματα δαπανά το χρόνο ο Δήμος Φυλής για έξοδα Φιλαρμονικής; Μπορείτε να μας απαντήσετε; 

Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια πως είμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΡ στο να έχει ο Δήμος Φυλής Φιλαρμονική. Απλά ρωτάμε αν τηρούνται οι νόμιμες διαδικασίες. Ζητάμε οι εργαζόμενοι της φιλαρμονικής να μην είναι όμηροι της κάθε διοίκησης, και φυσικά θα πρέπει το Σωματείο Εργαζομένων Φυλής να ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ σε αυτό το θέμα.



BINTEO: Η ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment