Follow

Γιώργος Αβράμης: Δυόμιση χρόνια πριν τις εκλογές δηλώνει πως δε θα συνεργαστεί!


Με ανακοίνωσή του στο διαδίκτυο, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Εύπολις ανακοίνωσε το εξής: "Θα είμαστε παρόντες σε όλες τις πολιτικές εξελίξεις του Δήμου μας και στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 (ή όποτε και αν γίνουν !!!) θα ζητήσουμε πάλι την ψήφο σας, ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ σ’ αυτές".

Με λίγα λόγια ο δημοτικός σύμβουλος που συμμετέχει και στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Φυλής διαψεύδει τα δημοσιεύματα του δικού μας blog Ε-FYLI, καθώς και του blog ΠΑΡΑΠΟΝΟΦΥΛΗΣ, και δηλώνει αυτόνομη κάθοδο. Δηλαδή προδικάζει τις πολιτικές εξελίξεις των επόμενων δυόμιση χρόνων και δηλώνει πως δε θα συνεργαστεί με κανέναν.

Φυσικά μετά από αυτή την εξέλιξη εμείς δεν έχουμε παρά να του πούμε καλή επιτυχία. Μπορεί να ναυάγησαν τελικά οι συνεργασίες που του είχαν προταθεί, μπορεί να ήταν λανθασμένες οι πληροφορίες μας (γιατί εμείς παραδεχόμαστε τα λάθη μας και ζητούμε συγνώμη από το αναγνωστικό κοινό αν συμβάλλαμε στην παραπληροφόρηση σε αυτό το θέμα). Όμως θα θέλαμε να παρατηρήσουμε πως είναι πολιτικό λάθος να προκαταβάλλεις το πολιτικό σκηνικό που θα δημιουργηθεί τα επόμενα δυόμιση χρόνια και να εκτίθεσαι και να δηλώνεις αυτόνομη κάθοδο, όταν δεν έχει μπει καν προεκλογική περίοδος. Αν κάποιος τον συμβούλεψε για αυτή τη δήλωση νομίζουμε πως εκθέτει τον Γιώργο Αβράμη και δε του αφήνει περιθώρια για συνεργασίες στο μέλλον, που είναι πολύ λογικές στην πολιτική. 

Όσο για τα σχόλια της ηλεκτρονικής έκδοσης της Δυτικής Όχθης, εμείς θα αναφέρουμε πως θα ήθελε πολύ η Δυτική Όχθη να έχει το μονοπώλιο του σχολιασμού και της κριτικής. Όμως, εμείς τουλάχιστον θα παραμείνουμε εδώ και θα συνεχίσουμε να κρίνουμε. Και θα κρίνουμε και την δουλειά των άλλων, είτε αυτοί λέγονται "Φύλαρχος", είτε "Δυτική Όχθη" είτε "PitsouniCity".

OΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΥΠΟΛΙΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι η ιστοσελίδα Efpolis.org βρίσκεται και πάλι κοντά σας, ύστερα από τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την στήριξή σας. Μέσω της ιστοσελίδας Efpolis.org, θα μπορείτε πάλι να ενημερώνεστε για όλα τα τεκταινόμενα του Δήμου Φυλής. Αξιόπιστα, αμερόληπτα, έγκαιρα και χωρίς ίχνος παραπληροφόρησης, θα μαθαίνετε άμεσα όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο Φυλής . Θα βλέπετε τις θέσεις της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ και θα μπορείτε να μας κρίνετε για ΟΛΑ. Γιατί εμείς σας υποσχεθήκαμε, μετά τις Δημοτικές εκλογές του 2014 ότι θα είμαστε θεματοφύλακες της αλήθειας και της νομιμότητας. Θα είμαστε παρόντες σε όλες τις πολιτικές εξελίξεις του Δήμου μας και στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 (ή όποτε και αν γίνουν !!!) θα ζητήσουμε πάλι την ψήφο σας, ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ σ’ αυτές. 
Τέλος ενημερώνουμε τους συμπολίτες αλλά και τους φίλους της παράταξης μας, ότι παραμένουμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες όπως την ημέρα που ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια. Ο συνδυασμός μας ΕΥΠΟΛΙΣ δυναμώνει και ενισχύεται καθημερινά με νέους φίλους και νέα στελέχη. Είναι ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι κατεβαίνουμε Δυνατά στις επερχόμενες εκλογές ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, χωρίς να αποκλείουμε κανέναν που ασπάζεται τις ίδιες αρχές και αξίες με εμάς, να προσφέρει ενεργά μέσα από τον συνδυασμό μας.
Οποιαδήποτε άλλη κίνηση ή σκέψη κρίνεται εκ του πονηρού και δεν μας εκφράζει. 
Γιατί πρέπει επιτέλους αυτός ο Δήμος να πάει μπροστά και εμείς θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Είμαστε η ελπίδα του τόπου για ένα καλύτερο αύριο!!!!! 
Μαζί προχωράμε μπροστά!!!!! 
Μαζί προχωράμε δυνατά!!!!!
Με εκτίμηση
ΕΥΠΟΛΙΣ, Γιώργος Αβράμης

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Aβράμης Γιώργος: Ετοιμάζει τη νέα του πολιτική κίνηση (Ε-FYLI)

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: Η επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment