Follow

Όταν "κρύβουν" τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Η απόφαση της Διοίκησης Παππού να μη μεταδίδονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου εδώ και καιρό από το διαδίκτυο, αποκαλύπτει την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της διοίκησης. Και αυτό μάλιστα για κάτι που οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Παππού κατήγγειλαν ενώ ήταν αντιπολίτευση τη διοίκηση Μπουραίμη.

Η απάντηση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για τους λόγους της μη μετάδοσης των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από το διαδίκτυο είναι τουλάχιστον ανεπαρκής. Αν και δημοσίευσαμε την απάντηση της κυρίας Αρβανιτάκη στις καταγγελίες (Σχετικό άρθρο από το E-FYLI - Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ζωή Αρβανιτάκη ξεκαθαρίζει με τη δήλωση της) , δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις της !

Και προσθέτουμε στα ερωτήματα που τίθονται: Τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου συμφωνούν με τη μη μετάδοση των συνεδριάσεων; Κυρία Γιαννοπούλου έχετε να ανακοινώσετε κάτι για αυτό ή σας ικανοποιεί απλώς ότι είστε μέλος του Προεδρείου; Κύριε Παπαϊωάννου ως μέλος του Προεδρείου μήπως πρέπει να κάνετε μία ανακοίνωση για αυτό το θέμα;

Με τη σημερινή τεχνολογία η μετάδοση μιας μετάδοσης δημοτικού συμβουλίου χρειάζεται ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ και μπορείς να κάνεις μετάδοση LIVE μέσω του YOUTUBE ή μέσω του FACEBOOK.

Φαίνεται όμως πως ολόκληρος Δήμος Φυλής δε μπορεί να διαθέσει ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!! Οπότε κυρία Αρβανιτάκη πριν βγάλετε αυτές τις ανακοινώσεις, ρωτήστε κάποιον που ξέρει τα πολύ βασικά από τη τεχνολογία. Γιατί σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα !

Επίσης γιατί δε μεταδίδονται και οι συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής; Να μου πείτε, εδώ δε μεταδίδονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, εσείς τις ψάχνετε τώρα για την Οικονομική Επιτροπή;;;

Σχετικά άρθρα:


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment