Follow

Σκαμαντζούρας: "Είστε κοινοί συκοφάντες" - "Θα συμμετέχω στις επόμενες εκλογές"


Πριν από λίγο, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Σκαμαντζούρας στις κατηγορίες που ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο απέναντι στο πρόσωπό του απάντησε προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου πως πρέπει να απευθυνθεί στους εισαγγελείς. Θεωρεί πως πρόκειται για πολιτική δίωξη. "Μόνο σε δικαστήριο ξαναμιλάω. Μη παπαγαλίζετε πως πήρα 650.000 ευρώ. Θα προβώ σε συκοφαντική δυσφήμιση". Επίσης ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στις επόμενες εκλογές, διαψεύδοντας τα παπαγαλάκια.

Ο αντιδήμαρχος κύριος Καμπόλης κατηγόρησε τον κ. Σκαμαντζούρα ότι διαχειριζόταν επιταγές που δεν απεικονίζονται λογιστικά.





Σχόλιο που μας απέστειλε ο κύριος Ηλίας Γεωργίου:

Κατά την χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρθηκε το όνομά μου ως διαχειριστής του ταμείου του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΝΗΘΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ τα ετη 2013-2014 με έλλειμμα 853.000,00 ευρω. Λόγω ότι μέσα στην αίθουσα υπήρχαν δημότες που με εκτιμούν και είμαι αδερφός ενός ανθρώπου που εν ζωή έχει χαρακτηριστεί για την τιμιότητά του από τους Λιοσιώτες, θα ήθελα να κατατεθούν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο κάθε είδος απόφασης που να με ορίζει διαχειριστή του ταμείου του Νομικού Προσώπου.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment