Follow

Όταν μπερδεύουν τις αρμοδιότητες...


Για τον Δημοτικό Σύμβουλο Βαγγέλη Σταματάκο έχουμε μια πάρα πολύ καλή άποψη και για το έργο του στον Παιδικό Σταθμό Φυλής και για την εν γένει παρουσία του στην πολιτική σκηνή του Δήμου Φυλής.

Όμως όταν υπερβάλλουν ως προς τις αρμοδιότητες εμείς δε μπορούμε παρά να κρίνουμε αυτή την υπερβολή. Τι δουλειά έχει κύριε Σταματάκο ο Βρεφικός και Παιδικός Σταθμός Φυλής να διοργανώνει δωρεάν μαθήματα παραδοσιακών χορών στα παιδιά και του γονείς του σταθμού;

Πρώτα από όλα τα παιδιά των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών δεν βρίσκονται στην κατάλληλη ηλικία για να μάθουν παραδοσιακούς χορούς. Και δεύτερον για τους γονείς υπάρχουν όλοι εκείνοι οι κατάλληλοι σύλλογοι στον Δήμο Φυλής για να μάθει κανείς παραδοσιακούς χορούς.

Σίγουρα η πρόθεσή σας είναι για το καλό, Απλά πιστεύουμε πως υπερβάλλετε στην προσπάθεια ανάδειξης του έργου σας. Δε χρειάζεται να ξεφεύγετε από τα όρια λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού. Και εφόσον θέλετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας θα πρέπει να προσπαθήσετε να πείσετε τον Δήμαρχο απλά να σας δώσει και άλλες αρμοδιότητες.



Σημειώνουμε τέλος πως ΧΑΡΗΚΑΜΕ ιδιαίτερα που ο Δήμαρχος Φυλής δεν σας απομάκρυνε από τους Παιδικούς Σταθμούς Φυλής. Χαρήκαμε που ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΜΕ και δε σας αντικατέστησε. Μακάρι να διαψευδόμαστε, όταν πρόκειται για κινήσεις που έχουν θετικό αντίκτυπο στην ορθολογική λειτουργία του Δήμου Φυλής και ας φαινόμαστε εμείς οι ψεύτες και οι κακοί της υπόθεσης....


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment