Follow

Αγνοούν οι μεγάλες εταιρίες την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής


Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το γεγονός πως οι μεγάλες εταιρίες, καθώς και οι φορείς και οι οργανώσεις του Δήμου Φυλής δεν εμπιστεύονται την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, προκειμένου να προβάλλουν το κοινωνικό τους έργο. Σειρά είχε η εταιρία ΝΟΥΝΟΥ (εταιρία Friesland), η οποία επέλεξε το Κέντρο Εργασίας Αναπήρων "Συνεργασία - Δημιουργία" του κ. Ρεθυμνιωτάκη, προκειμένου να προωθήσει το κοινωνικό της έργο, προσφέροντας προϊόντα. Αντιθέτως, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής για άλλη μια φορά θα πρέπει να αποδείξει τη φερεγγυότητά της, αφού καμμία εταιρία δεν την εμπιστεύεται προκειμένου να μοιράσει προϊόντα για τους φτωχούς.

Οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, ο κύριος Αντωνόπουλος και η κυρία Μπάρα θα πρέπει να αναλογιστούν γιατί οι μεγάλες εταιρίες δεν τους εμπιστεύονται...



Συγχαρητήρια στον κ. Ρεθυμνιωτάκη, ο οποίος φαίνεται να εκμεταλλεύεται αυτό το κενό. Τουλάχιστον τα προϊόντα να πάνε σε ανθρώπους της περιοχής μας και οικογένειες που έχουν πρόβλημα. Συγχαρητήρια επίσης στην εταιρία Friesland που αποφάσισε να διανείμει προϊόντα στον Δήμο Φυλής μέσω του φορέα του Κέντρου Εργασίας Αναπήρων "Συνεργασία Δημιουργία".

Το Δελτίο Τύπου του Κέντρου Εργασίας Αναπήρων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμα μία διανομή προϊόντων στο Κέντρο Εργασίας Αναπήρων «Συνεργασία- Δημιουργία» χάρη στη χορηγία ποιοτικών προϊόντων από την εταιρεία ΦΡΗΣΛΑΝΤΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., γνωστή και ως ΝΟΥΝΟΥ. Οι δικαιούχοι είναι ενεργά μέλη του φορέα που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσπραγία και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν ακόμα και
στην κάλυψη βασικών  αναγκών.  Η ειδοποίηση έγινε τηλεφωνικά προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία για τους δικαιούχους. 

Το Δ.Σ. και τα μέλη του φορέα ευχαριστούν από καρδιάς την εταιρεία ΦΡΗΣΛΑΝΤΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. για την έμπρακτη συμβολή της στο κοινωνικό έργο του φορέα μας. Η ουσιαστική στήριξη που παρέχει στις οικογένειες των μελών μας με την χορηγία ποιοτικών τροφίμων που αποτελούν βασικά αγαθά, τα κάνει να νοιώθουν χρήσιμα αφού μπορούν να προσφέρουν και αυτά στις οικογένειές τους. 
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment