Follow

Νεκροταφείο Άνω Λιοσίων: Το μικρό τσοπανόσκυλο που έχει κλέψει καρδιές.

Ένα μικρό τσοπανόσκυλο έχει συγκινήσει εκατοντάδες χρήστες στο facebook με την τραγική του ιστορία που ζει ανάμεσα στους τάφους εδώ και καιρό στο  Νεκροταφείο των Άνω Λιοσίων. Η χρήστης που ανέβασε τις φωτογραφίες του στο facebook γράφει για το πόσο τρομοκρατημένο από την επιθέσεις που δέχεται επειδή κοιμάται πάνω σε τάφους.


Συγκεκριμένα γράφει η γυναίκα που το ανακάλυψε: ΤΟ ΤΣΟΠΑΝΑΚΙ ΤΩΝ ΤΑΦΩΝ!!!!! Αυτό το μικρό τσοπανάκι 5-6 μηνών,εγκαταλήφθηκε στο παλιό νεκροταφείο των Άνω Λιοσίων από κάποιο ακόμη άχρηστο συνάνθρωπό μας.Τον κυνηγάνε συνέχεια επειδή κοιμάται στα μνήματα.Μάλλον εμπιστοσύνη έχει μόνο στους νεκρούς που δεν μπορούν να τον βλάψουν τον δύστυχο.Χτυπημένος ευτυχώς ελαφριά,δεύτερη φορά από αυτοκίνητο,αφού τον τρομάζουν συνέχεια.Μου έκαναν παράπονα σήμερα που πήγα να δω αν είναι καλά,ξέρετε ενοχλεί,θα φωνάξουμε τον Δήμο,φωνάζει ο κόσμος!Τους απάντησα κατάλληλα,αλλά πρέπει να βρεθεί γρήγορα υιοθεσία να τον πάρουμε από εκεί, δεν θα την γλυτώνει συνέχεια.Αν κάποιος ενδιαφέρετε για τον μικρούλη ας επικοινωνήσει μαζί μου. 6977027909 Μαρία. 


19/07/2017 Σήμερα πήγα πρωί πρωί στον μικρό,κοιμάτε πάνω σε ένα συγκεκριμένο μνήμα που μάλλον δεν πηγαίνει κάποιος,τον αποπαρασίτωσα μέσα έξω,του πήγα ρυζάκι με κιμά και έκανε σαν τρελός του γέμισα έναν μεγάλο κουβά καθαρό νεράκι κάπου απόμερα μην ενοχληθούν και άφησα ξηρά τροφή στον φύλακα να τον ταΐζει.Σε δυο ημέρες θα του κάνω και τα εμβόλια. Τρόμαξα να φύγω,παίζαμε κρυφτό κανένα τέταρτο με κίνδυνο στον δρόμο και τελικά του ξεγλίστρησα και σιγουρεύτηκα ότι γύρισε.Έχει ένα πράγμα σαν κύστη κοντά στο πουλάκι του,ομφαλοκήλη,από το πρώτο ατύχημα με το αυτοκίνητο?δεν έδειξε να πονάει πάντως.Κοινοποιούμε να τον σώσουμε.






Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment