Follow

Αρχίζει η νέα διαδρομή του 735 Πατήσια - Ζεφύρι αλλά...


Ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου κ. Μαυροειδάκος Γιάννης αναφέρει στην ανάρτησή του:

"Καλημέρα και καλό μήνα. Σήμερα ύστερα από αρκετά χρόνια ξεκίνησε το νέο δρομολόγιο του 735 (Ζεφύρι- Σταθμός Κάτω Πατήσια), με ώρες λειτουργίας από 05:00 έως 12:00. Και μπορεί να συνηθίζεται την 1η Απρίλη να λέγονται μικρά ή μεγάλα ψέματα όμως η έναρξη του νέου δρομολογίου στο Ζεφύρι είναι αλήθεια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά".



Μπορεί να είναι σωστή κίνηση αυτό που έγινε, όμως τα παράπονά μας κύριε Μαυροειδάκο παραμένουν. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΜΕ ΖΕΦΥΡΙ. Το ιδανικό κύριε Μαυροειδάκο είναι το λεωφορείο να φτάνει στο κέντρο των Άνω Λιοσίων ή έστω κοντά σε αυτό, ώστε να εξυπηρετούνται περισσότερο οι δημότες. Δεν είναι πρακτικό πχ. ένας κάτοικος της δημοτικής ενότητας Ζεφυρίου να πάρει αυτό το λεωφορείο για να πάει στο Δημαρχείο στην Πλατεία Ηρώων για να εξοφλήσει οφειλές του στον Δήμο, να σταματήσει στο τέρμα και από εκεί να περπατήσει δέκα - δεκαπέντε λεπτά. Για τους ηλικιωμένους δε το συζητάμε ότι δε βολεύει καθόλου.



Προτείνουμε μάλιστα και διαδρομή: Να συνεχίζει το λεωφορείο από το νέο τέρμα, να στρίβει στην στρογγυλή πλατεία, κάνοντας στάση εκεί, στη συνέχεια να κατευθύνεται προς το κολυμβητήριο και να κάνει στάση απέξω, και τέλος να στρίβει στο φανάρι αριστερά ώστε να φτάνει στο ύψος του κεντρικού πεζόδρομου των Άνω Λιοσίων. Η μικρή αυτή επέκταση του δρομολογίου, το οποίο σε ώρα οδήγησης δε θα ξεπερνά το επιπλέον ένα λεπτό θα βολεύει πολύ περισσότερο κατά τη γνώμη μας.

Φυσικά τα παράπονά μας δεν εκμηδενίζουν το γεγονός πως ο κ. Μαυροειδάκος προσπάθησε για αυτές τις αλλαγές και τις πέτυχε. Γιατί τις προσπάθειες που ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ θα πρέπει να τις επιβραβεύουμε. Εξάλλου τόσα χρόνια δεν είχε γίνει τίποτα για αυτό το θέμα ! Όμως όλες οι προτάσεις έχουν αντιπροτάσεις περαιτέρω βελτίωσης...

Λάβαμε το εξής μήνυμα από το Γιάννη Μαυροειδάκο:

Πολύ σωστή η επισήμανση και γι' αυτό το 735 έχει τελευταία στάση στο συντριβάνι για να μπορούν οι συνδημότες μας και οι επισκέπτες με το ίδιο εισιτήριο να επιλέγουν αν θα μεταβούν στα Άνω Λιόσια, στην Χασιά ή στον Δήμο Αχαρνών από τα λεωφορεία που πραγματοποιούν τα παραπάνω δρομολόγια.

Με εκτίμηση,

ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 

Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο για την άμεση αντίδρασή του στο δημοσίευμά μας.
Οι συντάκτες του E-FYLI






Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment