Follow

Προβολή του Γραμματέα Δημάρχου από τον Φύλαρχο! Μήπως πάμε για εκλογές;


Δε μπορούμε να μην ασκήσουμε κριτική στην προβολή συγκεκριμένων προσώπων του περιβάλλοντος του Δημάρχου κ. Χρήστου Παππού, από το ανεπίσημο μπλογκ της διοίκησης του Δήμου... 

Η προβολή μάλιστα του συμπαθέστατου γραμματέα του Δημάρχου Φυλής, κ. Στουραϊτη, είναι συνεχής...! Οι ιδέες του εργατικού γραμματέα, γίνονται άρθρα και οι ενασχολήσεις του τον ελεύθερο χρόνο και αυτές γίνονται άρθρα!



Αυτή η υπερπροβολή μάλλον για "υποψήφιο" στις επόμενες εκλογές μας υποψιάζει, γιατί αλλιώς δε μπορούμε να το κατανοήσουμε.

Και σίγουρα πρόκειται ένα από τα ικανά άτομα του Δήμου, με βαθιά γνώση των αυτοδιοικητικών διαδικασιών. 

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω δημοσίευμα του Φυλάρχου:


Ιδέες Στουραΐτη οι δύο καινοτομίες στον εορτασμό της φετινής επετείου

Στον υπεύθυνο του Γραφείου Δημάρχου Δημήτρη Στουραϊτη ανήκει η πατρότητα δύο ιδεών που εφαρμόσθηκαν για πρώτη φορά στο φετινό εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.
Η πρώτη αφορά στην κατασκευή δύο τριπόδων από όπλα στην κάννες των οποίων στηρίχθηκαν δύο στρατιωτικά κράνη που χρησιμοποιήθηκαν για την καύση του θυμιάματος στην επιμνημόσυνη δέηση.


Η δεύτερη ιδέα ήταν να τεθεί επικεφαλής της παρέλασης το λάβαρο του καπετάν Μελέτη, με το οποίο οι χωρικοί της Αττικής απελευθέρωσαν την Αθήνα. Πρόκειται για το λάβαρο που τοποθετήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την περσινή εκδήλωση μνήμης για την απελευθέρωση της Αθήνας.
Παρά τον καθημερινό φόρτο εργασίας στο γραφείο Δημάρχου, ο Δημήτρης Στουραΐτης βρίσκει πάντα το χρόνο να βοηθάει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και εκδηλώσεις  του Δήμου, αλλά και να βάζει πινελιές στη καθημερινή του δραστηριότητα, συνδυάζοντας τη διακριτικότητα με την αποτελεσματικότητα. 



Πηγές φωτογραφιών: Blog Φύλαρχος
Παραπολιτικό Σχόλιο: Η ΜΟΥΧΡΙΤΣΑ

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment