Follow

Οι τελευταίες κινήσεις του Ακράτητου Άνω Λιοσίων


Σε σημαντικές κινήσεις έχει προχωρήσει η ομάδα του Ακράτητου Άνω Λιοσίων:

Η συμφωνία με τον Χρήστο Θεοδωρή
Ο Ακράτητος ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο πολυθεσίτη Χρήστο Θεοδωρή, ο οποίος κατάγεται από τον νομό Ιωάνινων. Ο 28χρονος μετράει συμμετοχές σε Γ´ και Δ´ Εθνική, καθώς επισης έχει αγωνιστεί και με σημαντικές ομάδες στα Αθηναϊκά πρωταθλήματα.

Δεν θα συνεχίσει  στον Ακράτητο  και τη νέα περίοδο ο προπονητής Γιώργος Ανανιάδης .
Από τη διοίκηση του Ακράτητου λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση: « Η διοίκηση του Ακράτητου θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή Γιώργο Ανανιάδη για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα, με στόχο την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία. Η διοίκηση του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία».

Αίσθηση με Σερέπα ο Ακράτητος
Δυναμικά ξεκίνησε το μεταγραφικό του σχεδιασμό ο Ακράητητος, ο οποίος αναμένεται στο νέο πρωτάθλημα να παρουσιαστεί αρκετά πιο ισχυρός όπως αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Συγκεκριμένα στα Άνω Λιόσια θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα ο 25χρονος επιθετικός Στέλιος Σερέπας, με παραστάσεις σε επαγγελματικά πρωταθλήματα με τους Ιωνικό, Μανδραϊκό, Θρασύβουλο, Αστέρα Μαγούλας. Την περασμένη σεζόν ο ικανός φορ αγωνιζόταν στις Κυκλάδες για λογαριασμό του ΑΟ Μυκόνου. Ήδη η διοίκηση ετοιμάζει ανάλογες κινήσεις μέσα στο καλοκαίρι, ενώ σύντομα θα λυθεί και το θέμα του προπονητή.

Nέες κινήσεις - Aνακοινώνει προπονητή και παίκτες
Ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, παρότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το Δ.Σ.  έχει ξεκινήσει και προχωρά στον Ακράτητο Ανω Λιοσίων.
Θα υπάρχουν ανακοινώσεις σε προπονητή και νέους ποδοσφαιριστές μέσα στην εβδομάδα.
Το ΔΣ εχει ανακοινωθεί και το μπάτζετ εχει ξεφύγει απο πέρσι . Κι από κει και πέρα, με την εμπειρία της “συνταγής” από την καλή πετυχημένη σεζόν στο δεύτερο γύρο ο Ακράτητος ευελπιστεί ότι στο νέο πρωτάθλημα θα παρουσιαστεί δυνατός και ικανός να επαναλάβει μια πολύ καλή πορεία.



Πηγή: www.sportsioannina.gr, stoplekto.gr, topika24.gr


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment