Follow

Κλείνει η ΔΕΗ στο Μενίδι: Πού θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της Φυλής;


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Δυτικής Όχθης, βάζει λουκέτο το υποκατάστημα της ΔΕΗ στις Αχαρνές. Αυτό θα έχει ως συνέπεια την ταλαιπωρία των καταναλωτών, οι οποίοι θα είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στους Αγ. Αναργύρους, όπου θα μεταφερθούν και οι υπάλληλοι.

Το ερώτημα είναι και τι κάνει ο Δήμος Φυλής για αυτή την εξέλιξη. Ποιες είναι οι ενέργειες του Δημάρχου Φυλής, του Γενικού Γραμματέα, του Δημοτικού Συμβουλίου για αυτή την εξέλιξη; ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ; Αλήθεια, γιατί τους έχουμε σε αυτή τη θέση, μόνο για να καλούν καλλιτέχνες να τραγουδούν στην Πλατεία Ηρώων; Γιατί αυτή τη δουλειά θα μπορούσε να την κάνει και ένας καλλιτεχνικός μάνατζερ.... Να ξέρουμε ποιον καλλιτεχνικό μάνατζερ θα ψηφίσουμε την επόμενη φορά...

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:
Με συνοπτικές διαδικασίες όπως ακριβώς είχε μεταφερθεί, πριν λίγα χρόνια, το τμήμα δικτύου και χωρίς την αναγκαία πληροφόρηση των καταναλωτών της, η διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε να κλείσει το υποκατάστημά της σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, πριν τρία χρόνια,το κλείσιμο του τμήματος δικτύου σήμανε την αρχή του τέλους για το υποκατάστημα της ΔΕΗ. Τότε είχε αποφασισθεί να παραμείνει με 5 υπαλλήλους το τμήμα εμπορίας που αφορούσε σε λογαριασμούς, διακανονισμένους κλπ, ενώ το τμήμα δικτύου μεταφέρθηκε και λειτουργεί επί της Λ. Θηβών 57-59, στο ύψος του Περιστερίου.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αιφνιδιαστικά, με τάχιστες διαδικασίες και χωρίς να λάβει υπόψη τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής, η διοίκηση της  ΔΕΗ  αποφάσισε τη μεταφορά του τμήματος  εμπορίας στους Αγίους Αναργύρους, επί της οδού Ν. Πλαστήρα 103.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της ΔΕΗ αφήνουν ελπίδες ότι εντός ενός έτους κι εφόσον πρώτα βρεθεί νέο κτίριο, το υποκατάστημα και οι υπηρεσίες του, θα επιστρέψουν στις πολύπαθες Αχαρνές.

Και επειδή ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, κανείς δεν πιστεύει ότι ο «πάλαι ποτέ» Κραταιός Κοινωφελής Οργανισμός -ο οποίος ψάχνει τρόπο να εξασφαλίσει επιπλέον χρήματα-θα επιστρέψει στην πόλη μας η οποία αντί να ενισχύεται με υπηρεσίες, αδειάζει από αυτές, δυσχεραίνοντας την ζωή των πολιτών της.




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment