Follow

Τον Τσίπρα θα ήθελε στα Λιόσια ο Παππούς


Έχετε δει δελτίο τύπου Δήμου να αναφέρει πως καταβάλλεται προσπάθεια ο Πρωθυπουργός να έρθει στα εγκαίνια;

Και αυτό το κατάφερε ο Δήμος Φυλής... Προσπαθούμε να βάλουμε τα εγκαίνια του κτιρίου της Πολεοδομίας που με τόσο κόπο ανακατασκευάσαμε, ξοδέψαμε τόσα  λεφτά, αγοράσαμε τζιπ στην Αστυνομία, τείχους, φυλάκια, ακόμα και γιλέκα για τους αστυνομικούς.... ξοδέψαμε όλα τα χρήματα του Δήμου... και δε θα μας κάνει την τιμή έστω να σκεφτεί ο πρωθυπουργός να μας βάλει στο πρόγραμμά του;

Η αγωνία του Δημάρχου για το επικοινωνιακό κομμάτι λοιπόν των εγκαινίων είναι φοβερό ! Γιατί άλλο εγκαίνια μεταξύ μας (άντε να έρθει και ο Σάββας Σάββας από το απέναντι κτίριο και η Κουράση από το δικηγορικό της γραφείο στη Λεωφ. Φυλής), και άλλο να έρθει κοτζάμ πρωθυπουργός από το Μέγαρο Μαξίμου !!

Δεν είναι το ίδιο αγαπητοί μου συνδημότες !

Εμείς περιμένουμε με αγωνία τον πρωθυπουργό, ο οποίος σας θυμίζουμε πως στην ομιλία του στα Μέγαρα για την Δυτική Αττική, ξέχασε  τον Δήμο Φυλής και ουδεμία αναφορά έγινε για την χωματερή.

Διαβάστε και το Δελτίο Τύπου για να καταλάβετε:

Παραδόθηκαν, σήμερα, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, στην Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ) τα οκτώ ειδικά οχήματα τύπου τζιπ που αγόρασε, για λογαριασμό της, ο Δήμος Φυλής.

Τα οχήματα παραδόθηκαν από την αντιπροσωπεία στις εγκαταστάσεις της ΕΛΑΣ, στην Αμυγδαλέζα και αγοράστηκαν από το Δήμο Φυλής, στο πλαίσιο της συμφωνίας του με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την ενίσχυση της επιχειρησιακής ικανότητας της ΕΛΑΣ στο Δήμο Φυλής, με σκοπό την πάταξη της παραβατικότητας.

Εξάλλου, στο τέλος του τρέχοντος μήνα έχουν προσδιοριστεί τα εγκαίνια του κτιρίου της Πολεοδομίας, όπου έχουν εγκατασταθεί οι νέες αστυνομικές υπηρεσίες. Η τελική ημερομηνία θα εξαρτηθεί από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, αφού καταβάλλεται προσπάθεια να παρευρεθεί στα εγκαίνια.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment