Follow

Ο Δήμαρχος Φυλής απάντησε για το πού βρίσκονται τα τζιπ !!

Μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Αβράμη, ως προς το που βρίσκονται τα τζιπ που δώρισε ο Δήμος Φυλής στην αστυνομία, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς πήρε το λόγο κατά το Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής.

Απάντησε, πως τα τζιπ δραστηριοποιούνται στον Δήμο Φυλής!

Διεύψευσε δηλαδή δημοσίευμα τοπικού μπλογκ στο οποίο αναφέρεται πως τα τζιπ βρίσκονται όχι μόνο στην Αττική, αλλά και κοντά στα σύνορα !! 

Ποιος λέει αλήθεια, ποιος ψέμματα τώρα;

Η σίγουρη αλήθεια είναι ΠΩΣ ΤΑ ΤΖΙΠ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΖΕΦΥΡΙΟΥ. Τα αστυνομικά τμήματα παραμένουν αποδυναμωμένα και χωρίς τζιπ.


Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, αυτά τα έχει πάρει η ΟΠΚΕ για τις επιχειρήσεις της.

Όμως Δήμαρχε, η ΟΠΚΕ μπορεί να έχει έδρα πλέον τη Φυλή, όπως δραστηριοποιείται σε όλη τη Δυτική Αττική ! Από το Αιγάλεω έως τα Μέγαρα...  και από το Μενίδι ως την Πετρούπολη και το Περιστέρι....

Πώς μας λέτε πως τα τζιπ βρίσκονται στη Φυλή;

Γιατί δε τα βλέπουμε να περιπολούν; 

Πιστέψτε μας, το να περιπολούν οχτώ τζιπ της ΟΠΚΕ στον Δήμο μας, μια βόλτα να βγουν θα τα έπαιρνε χαμπάρι όλος ο κόσμος ! 

Το θεωρούμε λογικό η Ελληνική Αστυνομία να τα χρησιμοποιεί για μια επιχείρηση που θα γίνει στον Ασπρόπυργο ή στην Ελευσίνα... Ας μην είμαστε παράλογοι... Δε μπορεί να είναι παρκαρισμένα εδώ συνέχεια... Απλώς μη μας δουλεύετε πως είναι εδώ πέρα και δε πάνε πουθενά.

Στιγμιότυπα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:






Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment