Follow

Δίλημμα Παππού για τον ποιον θα στηρίξει στην Περιφέρεια: Δούρου ή Πατούλη

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής έφερε αναστάτωση στο Γραφείο του Δημάρχου Φυλής. Και αυτό γιατί τίθεται άμεσα το θέμα το ποιον θα στηρίξει ως επόμενο Περιφερειάρχη.

Πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Πατούλη, η επιλογή στο πρόσωπο της Δούρου ήταν δεδομένη. Μάλιστα είχε διαμηνύσει ακόμα και στο πρωθυπουργικό γραφείο την άμεση στήριξη της Δούρου σε όλα τα θέματα. Η συμφωνία κάτω από το τραπέζι μάλιστα αναφερόταν στην μη αντίδραση του Δήμου Φυλής για όλα τα θέματα της χωματερής, προκειμένου ο Δήμος Φυλής να έχει πλήρη πρόσβαση σε έργα χρηματοδοτούμενα από την Περιφέρεια.

Όμως πλέον ο Πατούλης θα θέσει άμεσα θέμα στήριξης ή όχι από τον "φίλο" του Χρήστο Παππού στις επόμενες εκλογές. Και πραγματικά είναι φίλοι και συνοδοιπόροι και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση του ενός απέναντι στον άλλον.

Όμως έρχεται η ώρα της επιλόγής για τον Δήμαρχο Φυλής: Θα επιλέξει τη στήριξη Πατούλη, με αποτέλεσμα να χαλάσουν οι σχέσεις του με τη νυν περιφερειάρχη ή θα επιλέξει τον υποψήφιο που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία;

Το σίγουρο είναι πως πλέον θα είναι πολύ δύσκολο για τον Δήμαρχο Φυλής να πατάει σε δύο ταμπλό ! Άμεσα θα του ζητηθεί να πάρει θέση και αυτό θα έχει συνέπειες: Αν δε πείσει τον Πατούλη πως θα έχει την πλήρη στήριξή του, αν τυχόν γίνει ο Πατούλης Περιφερειάρχης θα έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση του Δήμου Φυλής και ακόμα και τυχόν ακύρωση δρομολογημένων έργων !

Από την ώρα όμως που η Δούρου θα πάρει χαμπάρι πως ο Παππούς στηρίζει Πατούλη, δε βλέπουμε να ξαναυπογράφει έργο για τη Φυλή και ο Δήμαρχος θα μείνει με τα οράματά του στα όνειρά του.

Δύσκολη η επιλογή του Δημάρχου. Η διαχείριση αυτής τη επιλογής όμως θα έχει αντίκτυπο και σε όλο τον Δήμο Φυλής.






Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment