Follow

Πολιτικό ΦΑΟΥΛ της Διοίκησης Παππού: Παρουσιάζει τους υποψηφίους του στις εκλογές στην σελίδα του Δήμου Φυλής !!


Η αγωνία της Διοίκησης Παππού να αυτοπροβληθεί είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν ένα Μεγάλο Πολιτικό Φάουλ: Παρουσίασαν υποψηφίους στις επόμενες εκλογές στην σελίδα του Δήμου Φυλής.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα θέσει το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από τη στιγμή που μία παράταξη προβάλλει ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ στην ιστοσελίδα του Δήμου Φυλής, ο διαχειριστής είναι ή υποχρεωμένος να ανεβάσει ανάλογες ανακοινώσεις ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ή αλλιώς να μην προκαλεί ανεβάζοντας τέτοιες αναρτήσεις.

Αλήθεια αναρωτιόμαστε: Ποιος είναι ο Διαχεριστής της σελίδας; Και αφού υπάρχει διαχειριστής γιατί δε φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ στον Δήμο; Κρυφό τον κρατάτε και για ποιο λόγο;

Η σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδας του Δήμου (με το ευγενικό περιτύλιγμα της γιορτής του κ. Σχίζα !!)

Έντονο άρωμα πολιτικής στη φετινή γιορτή του Θανάση Σχίζα

Πλήθος κόσμου στην ονομαστική εορτή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Θανάση Σχίζα
Εκπλήξεις, ειδήσεις και πολύ κέφι, χαρακτήρισαν την εκδήλωση που οργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου, σε γνωστό στέκι των Άνω Λιοσίων, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας για την ονομαστική του γιορτή.

Δεκάδες φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς τίμησαν τον Αντιδήμαρχο, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του και έσπευσαν να του ευχηθούν για τη γιορτή του. Όμως φέτος η γιορτή του Θανάση Σχίζα είχε εκτός από το κοινωνικό και έντονο πολιτικό χρώμα.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, διάλεξε τη γιορτή του στενού του συνεργάτη, για να ανακοινώσει, όχι ένα, ούτε δυο... αλλά τέσσερα νέα πρόσωπα τα οποία θα στελεχώσουν, στις επικείμενες εκλογές, το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Εποχή» στο οποίο είναι επικεφαλής.

Οι νέοι συνεργάτες του Χρήστου Παππού είναι ενεργοί πολίτες στα Άνω Λιόσια και το Ζεφύρι και προέρχονται από το χώρο του επιχειρείν, του αθλητισμού αλλά και το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου Φυλής. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Σωτήρη Τσουκαλά, πρώην Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου, επιχειρηματία και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ζεφυρίου.

Διονύση Κατηφόρη, καταξιωμένο παλαιστή και προπονητής του ΔΑΣ Ζεφυρίου. Θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ζεφυρίου.

Βαγγέλη Ραβανό, προϊστάμενο του contact center που είναι η «καρδιά» της επικοινωνίας του δημότη με τη Δημοτική Αρχή. Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φυλής.

Χρήστο Καλοκύρη, ελεύθερο επαγγελματία, ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων. Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φυλής.

Κατά τα λοιπά η βραδιά που οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Θανάσης Σχίζας για τη γιορτή του κύλησε με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι. Στο μαγαζί δεν έπεφτε καρφίτσα, ενώ ο αεικίνητος και εξαιρετικά χαρούμενος Αντιδήμαρχος δεν άφησε ούτε μια στιγμή από τα μάτια του κανέναν από τους καλεσμένους του. Φρόντιζε μαζί με τη σύζυγό του να μην λείπει τίποτα από τα τραπέζια και κινούνταν με ευελιξία από παρέα σε παρέα συνομιλώντας και αστειευόμενος με όλους, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι εκτός από καλός και οργανωτικός αντιδήμαρχος είναι ταυτόχρονα καλός και οικοδεσπότης!
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment